Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
New install works but...
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Selenia
n00b
n00b


Joined: 12 Nov 2014
Posts: 42

PostPosted: Sun Nov 16, 2014 3:57 am    Post subject: New install works but... Reply with quote

I cannot shutdown or reboot unless I push power switch. It does not work for KDE or CLI. If I type reboot, I see an error that says cannot determine runlevel, doing soft reboot. Shutdown-h now just freezes the OS. I can type but can't log in until I force a shutdown. See no output in that case. Given I need to remotely admin, this could be a dealbreaker. Anyone know what's wrong?
Back to top
View user's profile Send private message
John R. Graham
Administrator
Administrator


Joined: 08 Mar 2005
Posts: 10286
Location: Somewhere over Atlanta, Georgia

PostPosted: Sun Nov 16, 2014 4:16 am    Post subject: Reply with quote

Moved from Installing Gentoo to Duplicate Threads.

- John
_________________
I can confirm that I have received between 0 and 499 National Security Letters.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum