Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
404 and 403 errors when emerging dev-per/File-MimeInfo-2.210
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Installing Gentoo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Thaidog
Veteran
Veteran


Joined: 19 May 2004
Posts: 1053

PostPosted: Sat Jan 31, 2015 4:04 pm    Post subject: 404 and 403 errors when emerging dev-per/File-MimeInfo-2.210 Reply with quote

When emerging dev-per/File-MimeInfo-2.210 I'm getting a bunch of 404 and 403 errors when it attempts to download from cpan. Is anyone else having this issue?
_________________
Registered Linux User: 437619
"I'm a big believer in technology over politics" - Linus Torvalds
Back to top
View user's profile Send private message
Roman_Gruber
Advocate
Advocate


Joined: 03 Oct 2006
Posts: 3806
Location: Austro Bavaria

PostPosted: Sat Jan 31, 2015 4:26 pm    Post subject: Reply with quote

just try to sync your portage tree again, or try in a day.

or you can pull manually the dependencies in your distfiles
Back to top
View user's profile Send private message
Thaidog
Veteran
Veteran


Joined: 19 May 2004
Posts: 1053

PostPosted: Sat Jan 31, 2015 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

tw04l124 wrote:
just try to sync your portage tree again, or try in a day.

or you can pull manually the dependencies in your distfiles


Turns out my firewall was blocking it. I'm good now :)
_________________
Registered Linux User: 437619
"I'm a big believer in technology over politics" - Linus Torvalds
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Installing Gentoo All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum