Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[S] Lenovo L520: Trackpoint stops working with linux-4.3.4
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
franzf
Advocate
Advocate


Joined: 29 Mar 2005
Posts: 4408

PostPosted: Thu Jan 28, 2016 12:23 pm    Post subject: [S] Lenovo L520: Trackpoint stops working with linux-4.3.4 Reply with quote

Going back to 4.3.3-r1 and the Trackpoint works again. Using gentoo-sources.
I configure input devices via evdev.
Before the first boot with 4.3.4 there were updates to the Xorg-stack, like xorg-server-1.18.0 followed by some rebuilds of xf86-drivers. But because 4.3.3 works just fine I don't think this is related.
Does anyone have the same issues?
Do you need some more infos?


Last edited by franzf on Tue Feb 02, 2016 11:26 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
franzf
Advocate
Advocate


Joined: 29 Mar 2005
Posts: 4408

PostPosted: Tue Feb 02, 2016 11:25 am    Post subject: Reply with quote

Just did the update to 4.3.5 and everything is OK. No idea what caused this issue... The changelogs on kernel.org at least don't show a commit that I could identify as the root/solution for this issue.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum