Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
hw detection in linux image
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
DaggyStyle
Watchman
Watchman


Joined: 22 Mar 2006
Posts: 5387

PostPosted: Wed Aug 16, 2017 3:20 pm    Post subject: hw detection in linux image Reply with quote

Greetings,

I have a linux image for arm board that I've created with buildroot, the image uses a kernel 4.12.7 based kernel with out of the tree patches an out of te tree gpu module. all gets compiled well and the system boots ok.
but for some reason, I think the probe part doesn't works, for example the gpu module is loaded but I don't see any detection result. e.g. no specific gpu prints and no sysfs data population.
another example is a usb dongle that gets detected if it is plugged at boot but it doesn't gets detected if I plug it while the system is running.
even if I load all the required modules, it still stays undetected.
the system is sysvinit + eudev based.

any ideas what it can be?
_________________
Only two things are infinite, the universe and human stupidity and I'm not sure about the former - Albert Einstein
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum