Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
vgaarb: this pci device is not a vga device
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Holysword
l33t
l33t


Joined: 19 Nov 2006
Posts: 946
Location: Greece

PostPosted: Mon Sep 11, 2017 6:58 pm    Post subject: vgaarb: this pci device is not a vga device Reply with quote

As noted in this thread some people (a.k.a. me) are having the error
Code:
vgaarb: this pci device is not a vga device

popping up in dmesg (kernel 4.9).

As pointed out by firasuke in the said thread, this was an old bug (https://bugzilla.kernel.org/show_bug.cgi?id=63641) whose patch was applied back in the kernel-3.10 version (2012). Is it expected for this bug to be back?

firasuke seem to have found the commit in which the change was rolled back: 1cc0c998fdf2cb665d625fb565a0d6db5c81c639

[Moderator edit: changed raw git commit ID into a link to kernel.org Gitweb page for that commit, so that readers can review it without a local kernel checkout. -Hu]
_________________
"Nolite arbitrari quia venerim mittere pacem in terram non veni pacem mittere sed gladium" (Yeshua Ha Mashiach)
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum