Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[NOT YET SOLVED]: Acessing the Mac OSX from Gentoo
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
khayyam
Watchman
Watchman


Joined: 07 Jun 2012
Posts: 6228
Location: Room 101

PostPosted: Fri May 25, 2018 3:13 pm    Post subject: Reply with quote

ONEEYEMAN wrote:
I tried to reproduce it again and failed. Right now I booted inside the modified /etc/hosts and I do have a network access/Internet with the IP address. I will try to monitor this and hopefully will hit it at some point.

ONEEYEMAN ... it's very unlikely the issue had anything to do with the addition of a FQDN to /etc/hosts ... that is how it should be configured (see: gentoo wiki: the hosts file). Sure, keep an eye on it, but I expect it was a dhcp timeout, or (if wireless) ASSOC failing, or something of that nature.

ONEEYEMAN wrote:
Thank you and sorry for the noise.

You're welcome & no problem ... khay
Back to top
View user's profile Send private message
ONEEYEMAN
Advocate
Advocate


Joined: 01 Mar 2005
Posts: 2769

PostPosted: Fri May 25, 2018 3:42 pm    Post subject: Reply with quote

Hi,
It is a laptop and I have a wireless connection on it.
So yes - it probably was an association failure. But if it was - that was surprising considering it was first time on this laptop.

But like I said - I will keep an eye for that in case it will happen again.

Thank you.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum