Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Bumblebee working the other way around
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware
View previous topic :: View next topic  
Author Message
JepBo
n00b
n00b


Joined: 22 Feb 2004
Posts: 9

PostPosted: Sun Mar 03, 2019 6:04 am    Post subject: Bumblebee working the other way around Reply with quote

Hi.

When I start my computer, glxinfo shows that Intel is being used, but I use glxgears and shows around 5000FPS and lsmod show that nvidria drivers are loaded, I've removed them from kernel with modprobe -r nvidia_*. After this, glxgears keep showing same values of FPS.

I start bumblebee service and cat /proc/api shows off and the fan of the computer goes in high speed.

I run primusrun glxgears and get 57 FPS and the fan still making a lot of noise. Glxinfo still shows intel driver but doing lsmod shows that nvidia drivers are back and bbswitch is ON.

I stop bumblebee process and bbswitch is still on, fan still going in high speed.

It looks like bumblebee starts nvidia (fan in high speed) but the results are using intel graphics.

The computer does not power off, I have to press the power button.

Can someone help me?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Kernel & Hardware All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum