Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
cargo not built with rust on one machine [SOLVED]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mounty1
l33t
l33t


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 795
Location: Queensland

PostPosted: Sat May 18, 2019 11:12 pm    Post subject: cargo not built with rust on one machine [SOLVED] Reply with quote

Hello, I have two i686 (32 bit) machines, on both of which dev-lang/rust-1.34.0-r2 is installed. One has /usr/bin/cargo; the other does not. On both machines, the emerge appeared to run without errors to completion. The use flags are the same for the two: cpu_flags_x86_sse2 and doc. Why would one machine not have cargo?
_________________
Michael Mounteney


Last edited by mounty1 on Sun May 19, 2019 1:48 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Josef.95
Advocate
Advocate


Joined: 03 Sep 2007
Posts: 3738
Location: Germany

PostPosted: Sun May 19, 2019 12:52 am    Post subject: Reply with quote

Hi,
it is probably a broken symlink, see Bug 671182

Fix: Using `eselect rust list`
and set the rust version new
should help.
Back to top
View user's profile Send private message
mounty1
l33t
l33t


Joined: 06 Jul 2006
Posts: 795
Location: Queensland

PostPosted: Sun May 19, 2019 1:48 am    Post subject: That's it Reply with quote

Good catch. Solved, thanks.
_________________
Michael Mounteney
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Portage & Programming All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum