Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] Problem with setting up via wifi
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Installing Gentoo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
diddydom
n00b
n00b


Joined: 20 Jul 2019
Posts: 8

PostPosted: Sat Jul 20, 2019 12:01 pm    Post subject: [SOLVED] Problem with setting up via wifi Reply with quote

So I'm installing via wifi and I'm following this guide: https://wiki.gentoo.org/wiki/Sakaki%27s_EFI_Install_Guide/Setting_Up_Networking_and_Connecting_via_ssh

When I enter the following command:

Code:
wpa_supplicant -Dnl80211,wext -iwlp2s0 -c/etc/wpa.conf -B"


I get the following output:

Code:
 
Successfully initialized wpa_supplicant
ioctl[SIOCSIWENCODEEXT]: Invalid argument
ioctl[SIOCSIWENCODEEXT]: Invalid argument


I have no idea what to do. Please help me.
Back to top
View user's profile Send private message
diddydom
n00b
n00b


Joined: 20 Jul 2019
Posts: 8

PostPosted: Sat Jul 20, 2019 2:47 pm    Post subject: Reply with quote

nevermind I figured it out. I was typing
Code:
n180211
instead of
Code:
nl80211
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Installing Gentoo All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum