Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
updateing system, lm_sensors useflag is gone?
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Installing Gentoo
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SarahS93
Guru
Guru


Joined: 21 Nov 2013
Posts: 543

PostPosted: Sat Oct 19, 2019 8:31 pm    Post subject: updateing system, lm_sensors useflag is gone? Reply with quote

i have set the lm_sensors useflag in my make.conf.
why is emerge remove the lm_sensors useflag?
what does "-lm_sensors%*" standing for? "%*" ???
outout @pastebin: https://pastebin.com/pBqiZFSd
i will not build programms like gkrellm without lm_sensors support.
what can i do to stay with the lm_sensors useflag?
Back to top
View user's profile Send private message
amaroc
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 13 Nov 2005
Posts: 94

PostPosted: Sat Oct 19, 2019 8:45 pm    Post subject: Re: updateing system, lm_sensors useflag is gone? Reply with quote

SarahS93 wrote:
i have set the lm_sensors useflag in my make.conf.
why is emerge remove the lm_sensors useflag?


lm_sensors has been renamed to lm-sensors. See https://forums.gentoo.org/viewtopic-p-8371384.html
Back to top
View user's profile Send private message
SarahS93
Guru
Guru


Joined: 21 Nov 2013
Posts: 543

PostPosted: Sat Oct 19, 2019 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

ahh, thanks for the info.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Installing Gentoo All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum