Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
segfaulting 88XXau
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Elleni
Veteran
Veteran


Joined: 23 May 2006
Posts: 1073

PostPosted: Fri Apr 10, 2020 6:21 pm    Post subject: segfaulting 88XXau Reply with quote

Anyone an idea how to deal with this ?
Code:
[   40.083165] ------------[ cut here ]------------
[   40.083174] WARNING: CPU: 4 PID: 4326 at net/wireless/nl80211.c:3161 nl80211_send_chandef+0x146/0x160
[   40.083175] Modules linked in: fuse bnep uvcvideo videobuf2_vmalloc videobuf2_memops videobuf2_v4l2 88XXau(O) videodev hid_logitech_hidpp videobuf2_common amdgpu mfd_core gpu_sched ttm k10temp
[   40.083189] CPU: 4 PID: 4326 Comm: RTW_CMD_THREAD Tainted: G           O      5.6.3-gentoo #1
[   40.083190] Hardware name: System manufacturer System Product Name/PRIME B350-PLUS, BIOS 4207 12/07/2018
[   40.083194] RIP: 0010:nl80211_send_chandef+0x146/0x160
[   40.083197] Code: 00 00 be a1 00 00 00 48 89 ef 89 44 24 04 e8 01 7a af ff 85 c0 0f 84 7b ff ff ff 41 bc 97 ff ff ff e9 70 ff ff ff 31 c0 eb a7 <0f> 0b 41 bc ea ff ff ff e9 5f ff ff ff e8 88 ec 73 ff 0f 1f 84 00
[   40.083199] RSP: 0018:ffffc90002087d80 EFLAGS: 00010246
[   40.083201] RAX: 0000000000000000 RBX: ffffc90002087e08 RCX: 0000000000001464
[   40.083202] RDX: 0000000000000000 RSI: 0000000000000000 RDI: ffffc90002087e08
[   40.083203] RBP: ffff8883e2220f00 R08: 0000000000000000 R09: ffff8884038fe01c
[   40.083204] R10: 0000000000000016 R11: fefefefefefefeff R12: ffffc90002087e08
[   40.083205] R13: 0000000000000000 R14: ffff8883e2220f00 R15: ffff8884038fe014
[   40.083207] FS:  0000000000000000(0000) GS:ffff88840ed00000(0000) knlGS:0000000000000000
[   40.083208] CS:  0010 DS: 0000 ES: 0000 CR0: 0000000080050033
[   40.083210] CR2: 0000555f6ca12000 CR3: 00000003ed738000 CR4: 00000000003406e0
[   40.083210] Call Trace:
[   40.083216]  nl80211_ch_switch_notify.constprop.0+0xc7/0x160
[   40.083270]  rtw_cfg80211_ch_switch_notify+0x142/0x151 [88XXau]
[   40.083308]  ? rtw_chk_start_clnt_join+0x7f/0x7f [88XXau]
[   40.083344]  rtw_chk_start_clnt_join+0x78/0x7f [88XXau]
[   40.083382]  join_cmd_hdl+0x273/0x37f [88XXau]
[   40.083408]  rtw_cmd_thread+0x292/0x3ed [88XXau]
[   40.083414]  kthread+0xfb/0x130
[   40.083440]  ? rtw_stop_cmd_thread+0x34/0x34 [88XXau]
[   40.083443]  ? kthread_park+0x80/0x80
[   40.083446]  ret_from_fork+0x22/0x40
[   40.083449] ---[ end trace 1c19ce991b22369a ]---

This happens after boot, and from time to time again. When wireless is interrupted, reloading the module 88XXau usually re-establishes network connectivity. Getting this for a while now.
Back to top
View user's profile Send private message
Elleni
Veteran
Veteran


Joined: 23 May 2006
Posts: 1073

PostPosted: Fri Apr 10, 2020 8:35 pm    Post subject: Reply with quote

Was using 9999 build

Reverted back to stable

I will check if its stable and then mark as solved. And I leave this open as perhaps someone might have a hint on where the above comes from.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum