Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[solved] kportage sluit onmiddellijk af
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Dutch
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Manuuz
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 24 Mar 2003
Posts: 96
Location: Eine - ovl - België

PostPosted: Mon Dec 08, 2003 4:59 pm    Post subject: [solved] kportage sluit onmiddellijk af Reply with quote

Sinds een paar dagen sluit kportage zich onmiddellijk af bij het opstarten.
Bij "the kde crash handler " staat dit :
Code:
(no debugging symbols found)...Using host libthread_db library "/lib/libthread_db.so.1".
(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...(no debugging symbols found)...
(no debugging symbols found)...[Thread debugging using libthread_db enabled]
[New Thread 16384 (LWP 5025)]
0x40ff2137 in waitpid ()
   from /lib/libpthread.so.0
#0  0x40ff2137 in waitpid () from /lib/libpthread.so.0
#1  0x4061986e in KCrash::defaultCrashHandler(int) ()
   from /usr/kde/3.1/lib/libkdecore.so.4
#2  0x40ff0fea in __pthread_sighandler () from /lib/libpthread.so.0
#3  0x00000007 in ?? ()


Ik heb dit sinds ik mijn kernel geupdate heb denk ik.. ben niet zeker eigenlijk.

Ik heb al : "emerge unmerge kportage" gedaan
en weer gemerged, maar helpt niet.
_________________
Linux Forever - Gentoo Stage 3 : I like it


Last edited by Manuuz on Tue Dec 16, 2003 9:36 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
Manuuz
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 24 Mar 2003
Posts: 96
Location: Eine - ovl - België

PostPosted: Tue Dec 16, 2003 9:35 am    Post subject: Reply with quote

Is opgelost, wou het toch even melden moest iemand het zelfde tegenkomen

Na verschillende keren te unmergen en terug emergen lukte het steeds niet, ook niet na een emerge sync, en update..

Toen heb ik gezien dat na het unmergen van kportage, er nog bestanden/mappen waren in de .kde folder van mijn home dir..Die heb ik verwijdert, en terug kportage ge-emerged, en sindsdien werkt het weer.

Bye en tx
_________________
Linux Forever - Gentoo Stage 3 : I like it
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Dutch All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum