Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
openGL problems
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC
View previous topic :: View next topic  
Author Message
shiro
n00b
n00b


Joined: 22 Mar 2004
Posts: 7
Location: Netherlands

PostPosted: Sun Apr 18, 2004 11:30 pm    Post subject: openGL problems Reply with quote

Hello!
I am having trouble figuring out how to solve the following problem:

when using openGL applications (glxgears or tron for example) i get this message:

Code:

Error: Could not get dma buffer...exiting


and my machine freezes completely
does anyone know what could solve this?
Back to top
View user's profile Send private message
shiro
n00b
n00b


Joined: 22 Mar 2004
Posts: 7
Location: Netherlands

PostPosted: Mon Apr 19, 2004 10:49 am    Post subject: openGL runs better now :) Reply with quote

what was wrong...
the following line in the etc/X11/XF86.config file should have been added before'Identifier'

Code:
Option     "UseFBDev"           "true"  # [<bool>]


:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum