Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Automounting in userspace with ivman
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 27, 28, 29  Next  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Documentation, Tips & Tricks
View previous topic :: View next topic  
Author Message
placeholder
Advocate
Advocate


Joined: 07 Feb 2004
Posts: 2500

PostPosted: Wed Jul 07, 2004 6:22 am    Post subject: Reply with quote

I myself just checked the latest versions out of CVS. The ebuilds didn't work too well for me.

Also, I didn't seem to get a wonderful IVMan init script and I think that there was someone else that didn't earlier on in this post. Now, I'm not here to ask for one but to give one that I made to solve my problem. :wink:

http://home.columbus.rr.com/rayuki/init%20scripts/ivman

If it doesn't work fix it and tell me or if you don't know how then just tell me. :wink:
Back to top
View user's profile Send private message
Redeeman
l33t
l33t


Joined: 25 Sep 2003
Posts: 957
Location: Denmark

PostPosted: Wed Jul 07, 2004 6:32 am    Post subject: Reply with quote

ehm, you are starting both hal and ivman from one init script?
btw, the issues with init scripts is fixed in my new ones
_________________
Sandberg Enterprises
Back to top
View user's profile Send private message
placeholder
Advocate
Advocate


Joined: 07 Feb 2004
Posts: 2500

PostPosted: Wed Jul 07, 2004 7:37 am    Post subject: Reply with quote

Your ebuilds didn't work for me. I tried redoing the digests and everything. Yeah, it's probably bad practice to start hal and ivman in one init script but I'm just crazy like that. lol
Back to top
View user's profile Send private message
radixvir
n00b
n00b


Joined: 31 Dec 2003
Posts: 41

PostPosted: Wed Jul 07, 2004 7:05 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
checking DBUS_GLIB_THREADS_LIBS... -pthread -lgthread-2.0 -lglib-2.0
checking for gtk+-2.0... yes
checking DBUS_GTK_CFLAGS... -I/usr/include/gtk-2.0 -I/usr/lib/gtk-2.0/include -I/usr/include/atk-1.0 -I/usr/include/pango-1.0 -I/usr/X11R6/include -I/usr/include/freetype2 -I/usr/include/glib-2.0 -I/usr/lib/glib-2.0/include
checking DBUS_GTK_LIBS... -Wl,--export-dynamic -lgtk-x11-2.0 -lgdk-x11-2.0 -latk-1.0 -lgdk_pixbuf-2.0 -lm -lpangoxft-1.0 -lpangox-1.0 -lpango-1.0 -lgobject-2.0 -lgmodule-2.0 -ldl -lglib-2.0
checking for moc... /usr/qt/3/bin/moc
checking for qglobal.h... found
configure: WARNING: Qt development libraries not found
configure: error: Qt integration explicitly required, and Qt libraries not found

!!! ERROR: sys-apps/dbus-cvs-20040522 failed.
!!! Function econf, Line 365, Exitcode 1
!!! econf failed


i have qt 3.2.3 installed. whats it talking about? im updating to 3.3.2 but is it going to make a difference?
Back to top
View user's profile Send private message
Redeeman
l33t
l33t


Joined: 25 Sep 2003
Posts: 957
Location: Denmark

PostPosted: Wed Jul 07, 2004 7:30 pm    Post subject: Reply with quote

just build without qt bindings ;P
_________________
Sandberg Enterprises
Back to top
View user's profile Send private message
placeholder
Advocate
Advocate


Joined: 07 Feb 2004
Posts: 2500

PostPosted: Wed Jul 07, 2004 8:50 pm    Post subject: Reply with quote

radixvir wrote:
Quote:
checking DBUS_GLIB_THREADS_LIBS... -pthread -lgthread-2.0 -lglib-2.0
checking for gtk+-2.0... yes
checking DBUS_GTK_CFLAGS... -I/usr/include/gtk-2.0 -I/usr/lib/gtk-2.0/include -I/usr/include/atk-1.0 -I/usr/include/pango-1.0 -I/usr/X11R6/include -I/usr/include/freetype2 -I/usr/include/glib-2.0 -I/usr/lib/glib-2.0/include
checking DBUS_GTK_LIBS... -Wl,--export-dynamic -lgtk-x11-2.0 -lgdk-x11-2.0 -latk-1.0 -lgdk_pixbuf-2.0 -lm -lpangoxft-1.0 -lpangox-1.0 -lpango-1.0 -lgobject-2.0 -lgmodule-2.0 -ldl -lglib-2.0
checking for moc... /usr/qt/3/bin/moc
checking for qglobal.h... found
configure: WARNING: Qt development libraries not found
configure: error: Qt integration explicitly required, and Qt libraries not found

!!! ERROR: sys-apps/dbus-cvs-20040522 failed.
!!! Function econf, Line 365, Exitcode 1
!!! econf failed


i have qt 3.2.3 installed. whats it talking about? im updating to 3.3.2 but is it going to make a difference?


USE="-qt" emerge dbus-cvs

:wink:
Back to top
View user's profile Send private message
radixvir
n00b
n00b


Joined: 31 Dec 2003
Posts: 41

PostPosted: Wed Jul 07, 2004 9:48 pm    Post subject: Reply with quote

thanks that worked

whoops new one now:
Quote:
./.libs/libIvmConfig.so: undefined reference to `xmlStrncatNew'
collect2: ld returned 1 exit status
make[3]: *** [ConfigTest] Error 1
make[3]: Leaving directory `/var/tmp/portage/ivman-cvs-20040524/work/ivman/src/IvmConfig'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/var/tmp/portage/ivman-cvs-20040524/work/ivman/src'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/var/tmp/portage/ivman-cvs-20040524/work/ivman'
make: *** [all] Error 2

!!! ERROR: sys-apps/ivman-cvs-20040524 failed.
!!! Function src_compile, Line 31, Exitcode 2
!!! (no error message)
Back to top
View user's profile Send private message
sp33dy
n00b
n00b


Joined: 17 Apr 2003
Posts: 60

PostPosted: Wed Jul 07, 2004 10:44 pm    Post subject: Reply with quote

Same problem here...

Update libxml2 solved the problem for me
Code:
emerge libxml2

_________________
An Eye For An Eye Makes The Whole World Blind
-Ghandi
Back to top
View user's profile Send private message
umass66
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 28 Sep 2003
Posts: 82
Location: USA

PostPosted: Wed Jul 07, 2004 11:33 pm    Post subject: Reply with quote

i following the instructions and this is where it failed
Code:
gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I.. -I.. -I../dbus -I/usr/include/glib-2.0 -I/usr/lib/glib-2.0/include -I/usr/include/python2.3 -DDBUS_API_SUBJECT_TO_CHANGE=1 -O3 -march=athlon-xp -pipe -fomit-frame-pointer -Wall -Wchar-subscripts -Wmissing-declarations -Wmissing-prototypes -Wnested-externs -Wpointer-arith -Wcast-align -Wsign-compare -MT dbus_bindings.lo -MD -MP -MF .deps/dbus_bindings.Tpo -c ./dbus_bindings.c  -fPIC -DPIC -o dbus_bindings.o
gcc: ./dbus_bindings.c: No such file or directory
gcc: no input files
make[3]: *** [dbus_bindings.lo] Error 1
make[3]: Leaving directory `/var/tmp/portage/dbus-cvs-20040522/work/dbus-cvs/python'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/var/tmp/portage/dbus-cvs-20040522/work/dbus-cvs/python'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/var/tmp/portage/dbus-cvs-20040522/work/dbus-cvs'
make: *** [all] Error 2

!!! ERROR: sys-apps/dbus-cvs-20040522 failed.
!!! Function src_compile, Line 66, Exitcode 2
!!! (no error message)



bash-2.05b# emerge info
Portage 2.0.50-r8 (default-x86-2004.0, gcc-3.3.3, glibc-2.3.3.20040420-r0, 2.6.7-gentoo-r8)
=================================================================
System uname: 2.6.7-gentoo-r8 i686 AMD Athlon(tm)
Gentoo Base System version 1.4.16
Autoconf: sys-devel/autoconf-2.59-r3
Automake: sys-devel/automake-1.8.3
ACCEPT_KEYWORDS="x86"
AUTOCLEAN="yes"
CFLAGS="-O3 -march=athlon-xp -pipe -fomit-frame-pointer"
CHOST="i686-pc-linux-gnu"
COMPILER="gcc3"
CONFIG_PROTECT="/etc /usr/X11R6/lib/X11/xkb /usr/kde/2/share/config /usr/kde/3.2/share/config /usr/kde/3/share/config /usr/lib/mozilla/defaults/pref /usr/share/config /usr/share/texmf/dvipdfm/config/ /usr/share/texmf/dvips/config/ /usr/share/texmf/tex/generic/config/ /usr/share/texmf/tex/platex/config/ /usr/share/texmf/xdvi/ /var/qmail/control"
CONFIG_PROTECT_MASK="/etc/gconf /etc/terminfo /etc/env.d"
CXXFLAGS="-O3 -march=athlon-xp -pipe -fomit-frame-pointer"
DISTDIR="/usr/portage/distfiles"
FEATURES="autoaddcvs ccache sandbox"
GENTOO_MIRRORS="ftp:///ftp-stud.fht-esslingen.de/pub/Mirrors/gentoo/ http://mirror.datapipe.net/gentoo ftp://ftp.gtlib.cc.gatech.edu/pub/gentoo http://mirrors.acm.cs.rpi.edu/gentoo/"
MAKEOPTS="-j2"
PKGDIR="/usr/portage/packages"
PORTAGE_TMPDIR="/var/tmp"
PORTDIR="/usr/portage"
PORTDIR_OVERLAY="/usr/local/portage"
SYNC="rsync://rsync.gentoo.org/gentoo-portage"
USE="3dnow X aalib acl acls acpi alsa apm arts artswrappersuid audiofile avi berkdb caps cdr crypt cups dga directfb doc docs dv dvd dvdr emacs encode esd faad fbcon firebird flac foomaticdb gcj gdbm ggi gif gimpprint gnome gnutls gphoto2 gpm gstreamer gtk gtk2 gtkhtml guile idea imlib inetd innodb ipv6 jack java jbig jpeg kde kerberos krb4 lcms ldap libg++ libwww livecd mad mailwrapper md5sum mikmod monkey motif mozilla mpeg multitarget mysql ncurses nls oav objc oggvorbis opengl oss other_var1 other_var2 pam pda pdflib perl pic png postgres postgress ppds pwdb python qt qtk quicktime readline samba sasl scanner sdk sdl slang slp smartcard socks5 speex spell sse ssl svga tcpd tetex theora threads tiff truetype ucs2 unicode usb wifi wmf x86 xinerama xml xml2 xmms xv zlib"


i would appreciate your help
Back to top
View user's profile Send private message
Redeeman
l33t
l33t


Joined: 25 Sep 2003
Posts: 957
Location: Denmark

PostPosted: Thu Jul 08, 2004 12:29 am    Post subject: Reply with quote

emerge it with USE="-python" then it works.. its a known issue with the python bindings :>
_________________
Sandberg Enterprises
Back to top
View user's profile Send private message
umass66
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 28 Sep 2003
Posts: 82
Location: USA

PostPosted: Thu Jul 08, 2004 1:19 am    Post subject: Reply with quote

followed your advice. i am stuck at this stage. please help. is it normal during the installation of ivman to have this directory created /hal.


[/code]bash-2.05b$ su
Password:
bash-2.05b# /etc/init.d/hald start
* Starting D-BUS system messagebus... [ ok ]
* Starting hardware abstraction layer... [ ok ]
bash-2.05b# /etc/init.d/ivman start
* Starting Automounter...
start-stop-daemon: group `redeeman' not found
[ ok ]
bash-2.05b#
Back to top
View user's profile Send private message
radixvir
n00b
n00b


Joined: 31 Dec 2003
Posts: 41

PostPosted: Thu Jul 08, 2004 3:53 am    Post subject: Reply with quote

hey anyone else having problems with it not wanting to eject the disc. this only happens after i play a vcd with mplayer (mplayer vcd://). i end up having to use the paper clip to get it out
Back to top
View user's profile Send private message
CaribbeanKnight
Apprentice
Apprentice


Joined: 27 Apr 2003
Posts: 240
Location: Earth -> Europe -> Belgium -> Diest

PostPosted: Thu Jul 08, 2004 3:59 am    Post subject: Reply with quote

yes, i'm having this prob too with my dvd-rom... it seems to be happening when i've watched a dvd in kaffeine.. then i have to reboot to get my drive open again... unmounting, stopping ivman, hald and dbus doesn't help, stuck till reboot.. :)
_________________
...we ain't shit...
Linux User #353893
Back to top
View user's profile Send private message
HydroSan
l33t
l33t


Joined: 04 Mar 2004
Posts: 764
Location: The Kremlin (aka Canada)

PostPosted: Thu Jul 08, 2004 5:46 am    Post subject: Reply with quote

The site is down and I' can't get it. :(
_________________
I was a Gangster for Capitalism, by Major General Smedley Butler.

Server status: Currently down, being replaced with fresh install - 20% completed.
Back to top
View user's profile Send private message
numerodix
l33t
l33t


Joined: 18 Jul 2002
Posts: 743
Location: nl.eu

PostPosted: Thu Jul 08, 2004 6:46 am    Post subject: Reply with quote

okay, a little problem here...

Code:
# USE="-python -qt -gtk2 -X" emerge dbus-cvs -pv
These are the packages that I would merge, in order:
 
Calculating dependencies ...done!
[ebuild  N    ] sys-apps/dbus-cvs-0.22-r2  -X -doc -gtk2 -python -qt -xml  [empty/missing/bad digest] [1]

....

                    D-BUS 0.21
                  ==============
 
        prefix:                   /usr
        exec_prefix:              ${prefix}
        libdir:                   /usr/lib
        bindir:                   /usr/bin
        sysconfdir:               /usr/etc
        localstatedir:            /usr/var
        source code location:     .
        compiler:                 gcc
        cflags:                   -mcpu=pentium4 -O2 -pipe -Wall -Wchar-subscripts -Wmissing-declarations -Wmissing-prototypes -Wnested-externs -Wpointer-arith -Wcast-align -Wsign-compare
        cppflags:                 -DDBUS_API_SUBJECT_TO_CHANGE=1
        cxxflags:                 -O2 -mcpu=i686 -pipe
        64-bit int:               long long
        Doxygen:                  /usr/bin/doxygen
        xmlto:                    no
        gcj:                      (not enabled)
        csc:                      /usr/bin/mcs
 
 
        Maintainer mode:          yes
        gcc coverage profiling:   no
        Building unit tests:      yes
        Building verbose mode:    yes
        Building assertions:      yes
        Building checks:          yes
        Building Qt bindings:     yes
        Building GLib bindings:   yes
        Building Python bindings: yes
        Building Mono bindings:   yes
        Building Mono docs:       no
        Building GTK+ tools:      yes
        Building X11 code:        yes
        Building Doxygen docs:    yes
        Building XML docs:        no
        Using XML parser:         expat
        Init scripts style:       none
        Abstract socket names:    yes
        System bus socket:        /usr/var/run/dbus/system_bus_socket
        System bus address:       unix:path=/usr/var/run/dbus/system_bus_socket
        System bus PID file:      /usr/var/run/dbus/pid
        Session bus socket dir:   /var/tmp/portage/dbus-cvs-0.22-r2/temp
        'make check' socket dir:  /var/tmp/portage/dbus-cvs-0.22-r2/temp
 
....

gcc -DHAVE_CONFIG_H -I. -I. -I.. -I.. -I../dbus -I/usr/include/glib-2.0 -I/usr/lib/glib-2.0/include -I/usr/include/python2.3 -DDBUS_API_SUBJECT_TO_CHANGE=1 -mcpu=pentium4 -O2 -pipe -Wall -Wchar-subscripts -Wmissing-declarations -Wmissing-prototypes -Wnested-externs -Wpointer-arith -Wcast-align -Wsign-compare -MT dbus_bindings.lo -MD -MP -MF .deps/dbus_bindings.Tpo -c ./dbus_bindings.c  -fPIC -DPIC -o dbus_bindings.o
gcc: ./dbus_bindings.c: No such file or directory
gcc: no input files
make[3]: *** [dbus_bindings.lo] Error 1
make[3]: Leaving directory `/var/tmp/portage/dbus-cvs-0.22-r2/work/dbus-cvs/python'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/var/tmp/portage/dbus-cvs-0.22-r2/work/dbus-cvs/python'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/var/tmp/portage/dbus-cvs-0.22-r2/work/dbus-cvs'
make: *** [all] Error 2
 
!!! ERROR: sys-apps/dbus-cvs-0.22-r2 failed.
!!! Function src_compile, Line 70, Exitcode 2
!!! (no error message)

_________________
undvd - ripping dvds should be as simple as unzip
Back to top
View user's profile Send private message
eikketk
Apprentice
Apprentice


Joined: 03 Jun 2003
Posts: 270
Location: Belgium

PostPosted: Thu Jul 08, 2004 8:57 am    Post subject: Reply with quote

USE="-python" emerge dbus-cvs


Redeeman: maybe just remove the optional python support, disable it statically. And re-enable when it gets fixed in dbus CVS.

The eject problem is a known one for some users (:oops:) but I can't replicate (sp?) it here :? Using the 'eject' command (emerge eject) seems to get a work around for some though.
_________________
Working day and night to enhance the Linux Desktop Experience :)

Homepage
Back to top
View user's profile Send private message
numerodix
l33t
l33t


Joined: 18 Jul 2002
Posts: 743
Location: nl.eu

PostPosted: Thu Jul 08, 2004 9:05 am    Post subject: Reply with quote

eikketk wrote:
USE="-python" emerge dbus-cvs


Yes, of course I tried that at first, but I still get the same error, and from autoconf:

Code:
        Building Python bindings: yes


whether or not I set the use flag..
_________________
undvd - ripping dvds should be as simple as unzip
Back to top
View user's profile Send private message
eikketk
Apprentice
Apprentice


Joined: 03 Jun 2003
Posts: 270
Location: Belgium

PostPosted: Thu Jul 08, 2004 9:12 am    Post subject: Reply with quote

Oh srry, didnt read your first line.
Maybe a temporary CVS error? I mean, in code.

Try to refetch later...
_________________
Working day and night to enhance the Linux Desktop Experience :)

Homepage
Back to top
View user's profile Send private message
numerodix
l33t
l33t


Joined: 18 Jul 2002
Posts: 743
Location: nl.eu

PostPosted: Thu Jul 08, 2004 9:24 am    Post subject: Reply with quote

Server seems to be down. Can you tell me how to disable the python bindings in the ebuild?
_________________
undvd - ripping dvds should be as simple as unzip
Back to top
View user's profile Send private message
Redeeman
l33t
l33t


Joined: 25 Sep 2003
Posts: 957
Location: Denmark

PostPosted: Thu Jul 08, 2004 10:03 am    Post subject: Reply with quote

there is some line, `use_enable python`.. remove it
_________________
Sandberg Enterprises
Back to top
View user's profile Send private message
numerodix
l33t
l33t


Joined: 18 Jul 2002
Posts: 743
Location: nl.eu

PostPosted: Thu Jul 08, 2004 10:43 am    Post subject: Reply with quote

No, it worked now for some reason, checkout the ebuild from svn just now. But there's no mounting being done. I've started hald and ivman, here's my fstab:

Code:
/dev/cdroms/cdrom0      /mnt/cdrom      auto            noauto,ro                       0 0
/dev/cdroms/cdrom1      /mnt/dvd        auto            noauto,ro                       0 0


In the ivman config, I only change the user from redeeman to my user account/group.

EDIT: Since I put noauto in there, I tried mounting the dvd drive with a simple
Code:
mount /mnt/dvd

and it's mounted. Funny thing though, when I press the eject button on the dvd drive, the cd drive ejects.. :?:

EDIT2: Tried with media in both drive bays, now I can't get them out. :D
_________________
undvd - ripping dvds should be as simple as unzip
Back to top
View user's profile Send private message
numerodix
l33t
l33t


Joined: 18 Jul 2002
Posts: 743
Location: nl.eu

PostPosted: Thu Jul 08, 2004 11:09 am    Post subject: Reply with quote

numerodix wrote:
No, it worked now for some reason, checkout the ebuild from svn just now. But there's no mounting being done. I've started hald and ivman, here's my fstab:

Code:
/dev/cdroms/cdrom0      /mnt/cdrom      auto            noauto,ro                       0 0
/dev/cdroms/cdrom1      /mnt/dvd        auto            noauto,ro                       0 0


In the ivman config, I only change the user from redeeman to my user account/group.

EDIT: Since I put noauto in there, I tried mounting the dvd drive with a simple
Code:
mount /mnt/dvd

and it's mounted. Funny thing though, when I press the eject button on the dvd drive, the cd drive ejects.. :?:

EDIT2: Tried with media in both drive bays, now I can't get them out. :D


EDIT3: Working now. :) A little thing I picked up: if you set an alias for a drive (eg. /dev/hdc to /dev/cdroms/cdrom0), ivman is going to look for the alias in fstab, not the actual name. Otherwise it won't work.
_________________
undvd - ripping dvds should be as simple as unzip
Back to top
View user's profile Send private message
Gandalf the White
Guru
Guru


Joined: 17 Dec 2003
Posts: 320
Location: Verdun, Canada

PostPosted: Mon Jul 12, 2004 12:58 pm    Post subject: Reply with quote

Okay, I'm trying to follow this guide but subversion will not compile.

Quote:
make[1]: *** [classnoinst.stamp] Error 161
make[1]: Leaving directory `/var/tmp/portage/subversion-1.0.4-r1/work/subversion-1.0.4/subversion/bindings/java/javahl/src'
make: *** [all-recursive] Error 1

!!! ERROR: dev-util/subversion-1.0.4-r1 failed.
!!! Function src_compile, Line 156, Exitcode 2
!!! Compilation failed


That follows a super long java exception error report, I searched but to no avail, any ideas?

[edit]nm, USE="-java" fixed that[/edit]
Back to top
View user's profile Send private message
foulmetal
n00b
n00b


Joined: 09 Jul 2004
Posts: 20
Location: Nantes

PostPosted: Sun Jul 18, 2004 9:02 am    Post subject: eject issue as unpreviliged user Reply with quote

When I insert a medium in my cdrom drive, ivman reports that :
(ivman is executed as an unprivileged user)
Code:
hal_interface.c:42 (hal_device_added) New Device: /org/freedesktop/Hal/devices/block_22_64-disc
hal_interface.c:80 (hal_device_added) Changed: /dev/hdd
manager.c:179 (ivm_cdrom_policy) In cdrom_policy
manager.c:198 (ivm_cdrom_policy) Device: /dev/hdd
manager.c:206 (ivm_cdrom_policy) Its data
IvmConfigActions.c:214 (get_actions) Nodeset is null
manager.c:144 (ivm_device_mount) Mounting /dev/hdd
hal_interface.c:168 (hal_property_modified) Mounted: /org/freedesktop/Hal/devices/block_22_64-disc
hal_interface.c:187 (hal_property_modified) Devices table has 1 entries
hal_interface.c:261 (print_device)      "/org/freedesktop/Hal/devices/block_22_64-disc"          "/mnt/dvdgrav"
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
manager.c:270 (ivm_unlock_device) Unlocking tray of /dev/hdd
manager.c:284 (ivm_unlock_device) Failed to unlock /dev/hdd
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
manager.c:111 (ivm_check_dvd) Checking for DVD in '/dev/hdd' mounted on '/mnt/dvdgrav'
hal_interface.c:235 (hal_device_condition) Event Recieved  but no action taken
 Name: BlockMountEvent

I have 2 cdrom drives on my tower, when I push the eject button on the 1st drive the other drive opens ! :?
ivman reports only :
Code:
manager.c:95 (ivm_run_command) Running: eject
manager.c:292 (ivm_eject_pressed) EjectPressed

As root user, all works well...

please, help :wink:
Back to top
View user's profile Send private message
Redeeman
l33t
l33t


Joined: 25 Sep 2003
Posts: 957
Location: Denmark

PostPosted: Sun Jul 18, 2004 9:34 am    Post subject: Reply with quote

then edit /etc/conf.d/ivman and change to root....
_________________
Sandberg Enterprises
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Documentation, Tips & Tricks All times are GMT
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 27, 28, 29  Next
Page 6 of 29

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum