Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[Postfix] Werkt maar half.
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Dutch
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Raz-
n00b
n00b


Joined: 02 Sep 2004
Posts: 6

PostPosted: Mon Sep 13, 2004 7:48 pm    Post subject: [Postfix] Werkt maar half. Reply with quote

Heb vandaag men box weer opnieuw geinstalleerd ( vorige installatie werd een beetje een troep )

Ik ben nu dus postfix aan het installeren en loop vast bij het versturen naar mijn eigen domain.

in mijn /etc/postfix/main.cf zijn deze opties aangepast

Code:

myhostname = gen.b3ware.nl
mydomain = gen.b3ware.nl
inet_interfaces = localhost
home_mailbox = .maildir/
mailbox_command = /usr/bin/procmail
relayhost = smtp.dutchweb.nl


het emailen gaat wel naar bijv een gmail account. maar niet naar een email die eindigt op @b3ware.nl ( dit is zijn de mailboxen die ik gebruik op mijn hoster )

Dit staat er in de logs

Code:

Sep 13 19:27:15 [postfix/smtp] ECFB22C433: to=<b3ware@gmail.com>, relay=smtp.dutchweb.nl[82.199.128.14], delay=1, status=sent (250 Ok: queued as 1442FCC0)
Sep 13 19:27:15 [postfix/qmgr] ECFB22C433: removed

Werkt gewoon.

Code:

Sep 13 19:39:34 [postfix/smtp] 175102C3DB: to=<razzie@b3ware.nl>, relay=smtp.dutchweb.nl[213.247.57.51], delay=0, status=sent (250 OK id=1C6wfq-00037f-OU)
Sep 13 19:39:34 [postfix/qmgr] 175102C3DB: removed
en dit dus niet :cry:

Ik hoop dat er iemand is met een oplossing alvast bedankt :)
Back to top
View user's profile Send private message
Raz-
n00b
n00b


Joined: 02 Sep 2004
Posts: 6

PostPosted: Mon Sep 13, 2004 7:56 pm    Post subject: Reply with quote

Ohkee...

Tip voor mensen die dit probleem ook hebben

Zorg dat je timezone goed staat :roll:

Opgelost. (durfde het bijna niet te vertellen)
Back to top
View user's profile Send private message
toMeloos
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 24 Jul 2003
Posts: 101
Location: The Netherlands

PostPosted: Tue Sep 14, 2004 3:44 pm    Post subject: Reply with quote

Als ik me niet vergis zit de fout hier in:
Code:
myhostname = gen.b3ware.nl
mydomain = gen.b3ware.nl

moet zijn:
Code:
myhostname = gen.b3ware.nl
mydomain = b3ware.nl
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Dutch All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum