Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Metalog won't start
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC
View previous topic :: View next topic  
Author Message
lazloman
Guru
Guru


Joined: 27 Dec 2003
Posts: 343
Location: Skokie, Il. USA

PostPosted: Fri Sep 24, 2004 5:02 pm    Post subject: Metalog won't start Reply with quote

I've just rebuilt a beige g3 using the 2004.0 installer. Most things seem to work, except that metalog refuses to start. When I /etc/init.d/metalog start, I see OK, but if I ps xa, I see no metalog in the list of processes. I removed it and installed syslog-ng and it also fails to start, although it at least says its quitting, but it does not say why. I'm wondering if there is some kernel support I might be missing.
Any ideas? TIA
_________________
Gentoo x86
2x Dell Optiplex GX200

"My Break-Dancing days are over, but there's always the Funky Chicken."
--The Full Monty
Back to top
View user's profile Send private message
lazloman
Guru
Guru


Joined: 27 Dec 2003
Posts: 343
Location: Skokie, Il. USA

PostPosted: Wed Oct 20, 2004 6:45 pm    Post subject: Reply with quote

Must have unix domain sockets enabled in the kernel. Doh!
_________________
Gentoo x86
2x Dell Optiplex GX200

"My Break-Dancing days are over, but there's always the Funky Chicken."
--The Full Monty
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum