Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
molvconfig won't run on Tibook
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sdidier
n00b
n00b


Joined: 23 May 2004
Posts: 46
Location: Idaho, USA

PostPosted: Tue Oct 05, 2004 9:43 pm    Post subject: molvconfig won't run on Tibook Reply with quote

I hope someone can point me in the right direction to resolve this problem---I downloaded and installed the 2004.2 ppc version and have a mostly usable system except for sound. I have tried to install mol and indeed it seems to compile properly however I cannot seem to get molvconfig to work.
I have the fbcon USE flag enabled but when I invoke the command as root "molvconfig" the screen goes black and stays black. I ultimately have to do a hard shutdown and then reboot. The last time I tried it the screen started to flicker adnthat even carried over into my OSX install, it is fixed now (the flicker) thanks to Techtool. I would really like to get mol working but not at the expense of my screen!

Thanks in advance,
Steve
_________________
Steve Didier
Back to top
View user's profile Send private message
sdidier
n00b
n00b


Joined: 23 May 2004
Posts: 46
Location: Idaho, USA

PostPosted: Fri Oct 08, 2004 7:04 pm    Post subject: nevermind Reply with quote

I have bigger problems now than mol so ignore this post.
_________________
Steve Didier
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum