Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Xorg problem
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC
View previous topic :: View next topic  
Author Message
newLux
n00b
n00b


Joined: 13 Sep 2003
Posts: 15
Location: Abilene, Texas

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 1:31 am    Post subject: Xorg problem Reply with quote

Hi everyone, I just emerged xorg 6.8.0-r3 and I cannot get it to work. Everything worked just fine before I emerged the newer version. It shows some colors when I try to start it. Kind of a gradient from green to purple, then it changes to my background color of the login screen, but does not show up right. I updated the config files to the best of my ability, but it is quite possible that I could have gotten something wrong. Anyone know where I might start looking?
_________________
There are 10 things in life.
God and Linux.
Back to top
View user's profile Send private message
Twiggy794
Guru
Guru


Joined: 21 Jun 2004
Posts: 321
Location: Hershey, PA

PostPosted: Tue Dec 07, 2004 5:32 am    Post subject: Reply with quote

Probably your xorg.conf got written over when you upgraded. Have you tried re-running xorgconfig and configged it again?
_________________
"Subtraction: Addition's tricky pal." --David Letterman
http://ferg.ath.cx == teh bL0g
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum