Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
My ati-drivers problem
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tigrezno
Apprentice
Apprentice


Joined: 28 Jun 2002
Posts: 251
Location: Spain

PostPosted: Wed Mar 02, 2005 7:34 pm    Post subject: My ati-drivers problem Reply with quote

After several minutes playing, i get a random color screen with vertical bars and nothing more, if i move to console and then come back, the color changes, it's crazy.
I've seen a few issues:

dmesg tell thousands of the same error:
Code:
[fglrx:firegl_alloc_bufs] *ERROR* Failed to create buffer queue (-12)


and lsmod tell something very courious:
Code:
Module                  Size  Used by
fglrx                 237052  832


Is that normal? 832?
I have had those errors always with any version.
I own an Ati 9000 (mobile), gentoo 2.6.9, xorg 6.8.0 and latest drivers.
Back to top
View user's profile Send private message
Earthwings
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 14 Apr 2003
Posts: 7753
Location: Karlsruhe, Germany

PostPosted: Wed Mar 02, 2005 11:24 pm    Post subject: Reply with quote

:arrow: https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-302794.html
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum