Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
startx not working with enlightenment
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
xkalibur1554
Apprentice
Apprentice


Joined: 31 Mar 2005
Posts: 206
Location: USA

PostPosted: Fri Apr 01, 2005 8:54 pm    Post subject: startx not working with enlightenment Reply with quote

hello, when i go to starx for enlightenment, it kicks me out and says

"Fatal Server Error: Cannot run in framebuffer mode. Please specify all busID's for all framebuffer devices."

X10: fatal IO error 104 (connection reset by peer) on X server ":0.0" after 0 requests (0 known processed) with 0 events remaining.

What does all of this mean, and how can I get enlightenment running again? It was working fine until I shut the computer down. When i turned it on, i got this error message. I even restarted and still the same. If you can help I would greatly appreciate it.

Thank you.
Back to top
View user's profile Send private message
Maedhros
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 14 Apr 2004
Posts: 5511
Location: Durham, UK

PostPosted: Mon May 02, 2005 1:01 pm    Post subject: Reply with quote

Please see https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-291444.html

Moved from Desktop Environments.
_________________
No-one's more important than the earthworm.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum