Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
setting user font
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
senzacionale
Guru
Guru


Joined: 29 Jun 2004
Posts: 532
Location: Slovenia

PostPosted: Wed Apr 13, 2005 5:59 am    Post subject: setting user font Reply with quote

when computer boot i get this error.

setting user font
putfont: PIO_FONT: invalid argument.

where can i fix that!

thnx
_________________
Spletno narocanje hrane in dostava hrane na dom na portalu DostavaHrane.si
Back to top
View user's profile Send private message
Lokheed
Veteran
Veteran


Joined: 12 Jul 2004
Posts: 1295
Location: /usr/src/linux

PostPosted: Wed Apr 13, 2005 6:02 am    Post subject: Re: setting user font Reply with quote

senzacionale wrote:
when computer boot i get this error.

setting user font
putfont: PIO_FONT: invalid argument.

where can i fix that!

thnx


Where? Where do you get that warning? More info needed please. The location of the error and any logs would be nice...
_________________
You're not afraid of the dark are you?
Back to top
View user's profile Send private message
senzacionale
Guru
Guru


Joined: 29 Jun 2004
Posts: 532
Location: Slovenia

PostPosted: Wed Apr 13, 2005 8:37 am    Post subject: Reply with quote

i run etc-update and after this i get this error.

This error appears in botting procedure. After loading apache and mysql. It is not tipical error.

It said.

setting user font [OK]
putfont: PIO_FONT: invalid argument.

i don't have any logs about that problem.

is now ok or do you need more informations.
_________________
Spletno narocanje hrane in dostava hrane na dom na portalu DostavaHrane.si
Back to top
View user's profile Send private message
senzacionale
Guru
Guru


Joined: 29 Jun 2004
Posts: 532
Location: Slovenia

PostPosted: Wed Apr 13, 2005 12:28 pm    Post subject: Reply with quote

i can't find a solution. Can someone help me?
_________________
Spletno narocanje hrane in dostava hrane na dom na portalu DostavaHrane.si
Back to top
View user's profile Send private message
mattjgalloway
l33t
l33t


Joined: 16 Mar 2004
Posts: 761
Location: Coventry, UK

PostPosted: Mon Apr 18, 2005 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

Same problem here and it's stopping my nice bootsplash progress bar from going to 100% - damn i want eye candy!
_________________
AMD64 3200+, 1024MB RAM, Gentoo Linux
MacBook Core Duo, 1024MB RAM, Leopard
Back to top
View user's profile Send private message
Cintra
Advocate
Advocate


Joined: 03 Apr 2004
Posts: 2111
Location: Norway

PostPosted: Mon Apr 18, 2005 5:07 pm    Post subject: Reply with quote

This old thread may give you some leads.. ;-)
https://forums.gentoo.org/viewtopic.php?p=1801800
mvh
_________________
"I am not bound to please thee with my answers" W.S.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum