Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Doom 3 and ATI 8.10.19 Drivers
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mlavalle
n00b
n00b


Joined: 29 May 2004
Posts: 19
Location: North Bay, Ontario, Canada

PostPosted: Fri Feb 18, 2005 9:59 pm    Post subject: Doom 3 and ATI 8.10.19 Drivers Reply with quote

I am getting an issue where Doom 3 is trying to use Mesa software rendering instead of the 3D accelerated drivers, and of course refuses to load. I added the export LIBGL_DRIVERS_PATH=/usr/lib32/modules/dri to the Doom 3 script as suggested in older posts, but it still isn't working. I do have multilib in my USE flags. Is there a problem with these latest drivers, or another work around that I might need to apply?

Regards,

Michael.
Back to top
View user's profile Send private message
Lucky B
Apprentice
Apprentice


Joined: 01 Apr 2005
Posts: 235
Location: Florida

PostPosted: Thu Apr 21, 2005 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

try LIBGL_DRIVERS_PATH="/usr/lib32/modules/dri/:/usr/lib64/modules/dri" instead
_________________
We are Dyslexic of Borg. Fusistance is retile. Your ass will be laminated.
Back to top
View user's profile Send private message
Maedhros
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 14 Apr 2004
Posts: 5511
Location: Durham, UK

PostPosted: Fri Apr 22, 2005 5:15 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Gentoo on AMD64 in favour of https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-327287.html.
_________________
No-one's more important than the earthworm.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum