Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
KDE & Konqurer : error loading kio_html when trying to b
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
abacker
n00b
n00b


Joined: 28 Sep 2004
Posts: 74

PostPosted: Wed Jun 29, 2005 2:06 am    Post subject: KDE & Konqurer : error loading kio_html when trying to b Reply with quote

Just upgraded to 3.4.1, and I get this message when I try to go to an html page in konqurer. I can brows the man:, about: etc just fine.

Could not start process Unable to create io-slave:
klauncher said: Error loading 'kio_http'.

Any idea what to emerge to fix it? Do I need to re-fresh kde again?

- Andrew Backer
_________________
under the line
Back to top
View user's profile Send private message
nadamsieee
Guru
Guru


Joined: 30 May 2003
Posts: 340
Location: Atlanta, GA, USA

PostPosted: Wed Jun 29, 2005 3:30 am    Post subject: Reply with quote

Try this:

https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-204307-highlight-klauncher+error+loading+kiohttp.html
_________________
nadams (at) ieee (dot) org
Back to top
View user's profile Send private message
Deathwing00
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 13 Jun 2003
Posts: 4087
Location: Dresden, Germany

PostPosted: Wed Jun 29, 2005 6:25 am    Post subject: Reply with quote

Moved from Desktop Environments to Duplicate Threads.

Please, follow up this thread, as it addresses the same issue.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum