Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
ERROR: sys-apps/man-1.6 failed BUGREPORT[Solved]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dom_cyrus
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 06 Jun 2005
Posts: 102

PostPosted: Thu Jun 30, 2005 8:58 am    Post subject: ERROR: sys-apps/man-1.6 failed BUGREPORT[Solved] Reply with quote

hi@all

I wanted to emerge new manpages --> sys-apps/man-1.6, but I get always an error while emerging/compiling.
Code:
make[1]: Entering directory `/var/tmp/portage/man-1.6/work/man-1.6/man'
In file included from manfile.c:15:
gripes.h:1:23: gripedefs.h: No such file or directory
manfile.c: In function `glob_for_file_ext_glob':
manfile.c:87: error: `CALLTRACE3' undeclared (first use in this function)
manfile.c:87: error: (Each undeclared identifier is reported only once
manfile.c:87: error: for each function it appears in.)
manfile.c:115: error: `ABOUT_TO_GLOB' undeclared (first use in this function)
manfile.c: In function `glob_for_file':
manfile.c:152: error: `CALLTRACE2' undeclared (first use in this function)
manfile.c:183: error: `NO_MATCH' undeclared (first use in this function)
manfile.c:187: error: `GLOB_FOR_FILE' undeclared (first use in this function)
manfile.c: In function `manfile_from_sec_and_dir':
manfile.c:209: error: `CALLTRACE1' undeclared (first use in this function)
manfile.c:230: error: `FOUND_FILE' undeclared (first use in this function)
make[1]: *** [manfile.o] Error 1
make[1]: Leaving directory `/var/tmp/portage/man-1.6/work/man-1.6/src'
make: *** [source] Error 2
make: *** Waiting for unfinished jobs....


Can someone say me what I should do???
ps: found bug report, i have searche bugzilla first, but I was not able to found it :( But now I've found it --> https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=97439
So, Sorry that I've wasted forum space.
So I think its nearly solved :) MAKEOPTS="-j1" emerge -u man and it works
Back to top
View user's profile Send private message
zeveck
Apprentice
Apprentice


Joined: 17 Mar 2005
Posts: 173
Location: Boston, MA

PostPosted: Thu Jun 30, 2005 1:23 pm    Post subject: Reply with quote

I am getting the same error. :(

What's with http;//adscafe.com? I just get redirected to a Microsoft site. Is that a spam post?

Edit: Split said spam post to the dustbin --Maedhros
Back to top
View user's profile Send private message
Maedhros
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 14 Apr 2004
Posts: 5511
Location: Durham, UK

PostPosted: Thu Jun 30, 2005 10:20 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Gentoo on AMD64 to Duplicate Threads in favour of https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-354586.html
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum