Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
TFT on DVI is behaving strange (peg2, kernel 2.6.12)
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC
View previous topic :: View next topic  
Author Message
meyerm
Veteran
Veteran


Joined: 27 Jun 2002
Posts: 1311
Location: Munich / Germany

PostPosted: Tue Aug 02, 2005 2:54 pm    Post subject: TFT on DVI is behaving strange (peg2, kernel 2.6.12) Reply with quote

Hello together,

I have a strange problem with my pegasos and it's Radeon 9200 at the moment. I updated to the kernel 2.6.12 and now my TFT connected via DVI simply switches off sometimes for a very short time (under a second). That's not only very annoying but I also can't imagine that my TFT likes that Wink.

It's not the TFT itself. I have connected two TFTs, one on DVI (makes problem) and the other on the VGA (works *). And when I switch the cables the other monitor begins to make the problems too. And it is not the X.org since when I boot my "old" 2.6.11 the TFT works like expected.

Neither the xlog nor the kernel log are saying sth. about problems. So I don't know what could be the reason.

Did anybody already see this problem? Or has an idea what I could do?

Thanks,
M


*) has anybody some tip for me? I'd like a Pegasos (AGP 3.3V) compatible graphics card (Linux) with two DVI output channels. Because I really like the clear picture that my pegasos creates on the DVI output Smile - oh, a fast nice support for the composite extension would be cool...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum