Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
New install error after emerge -uD --newuse world
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
dre2004
n00b
n00b


Joined: 11 Aug 2005
Posts: 31
Location: Sydney, Australia

PostPosted: Thu Aug 11, 2005 12:13 pm    Post subject: New install error after emerge -uD --newuse world Reply with quote

Hi,

I am a newcomer to Gentoo and have spent the last few days setting it up and installing and so far I am finding it a great learning experience. Recently after reading through the Nvidia Wiki I installed the drivers and then proceeded to run "emerge -uD --newuse world"

I got an error with slocate which I managed to fix but now I have something strange which I cant seem to find any info on google about.

When I creat a user or login to my box I get the following message

configuration error - unknown item 'FAILLOG_ENAB' (notify administrator)
configuration error - unknown item 'LASTLOG_ENAB' (notify administrator)
configuration error - unknown item 'MOTD_FILE' (notify administrator)
configuration error - unknown item 'FTMP_FILE' (notify administrator)
configuration error - unknown item 'ENV_ROOTPATH' (notify administrator)
configuration error - unknown item 'PASS_MIN_LEN' (notify administrator)
configuration error - unknown item 'CHFN_AUTH' (notify administrator)

I think its a side effect from running my last emerge but I dont know where to start begin to look for a solution. Does anyone have any clues?
Back to top
View user's profile Send private message
dre2004
n00b
n00b


Joined: 11 Aug 2005
Posts: 31
Location: Sydney, Australia

PostPosted: Thu Aug 11, 2005 12:20 pm    Post subject: Reply with quote

Nevermind I have found the solution right after posting this "etc-update" :)
Back to top
View user's profile Send private message
nixnut
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 10974
Location: the dutch mountains

PostPosted: Sun Oct 16, 2005 7:43 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Installing Gentoo to Duplicate Threads.
See here: https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-366499.html
_________________
Please add [solved] to the initial post's subject line if you feel your problem is resolved. Help answer the unanswered

talk is cheap. supply exceeds demand
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum