Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
IBM Lotus Domino R6/(R5) gentoo init scripts
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Documentation, Tips & Tricks
View previous topic :: View next topic  
Author Message
andreas2000
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 02 Nov 2004
Posts: 143
Location: Austria/Vienna

PostPosted: Tue Sep 27, 2005 12:07 pm    Post subject: Reply with quote

some information:

Now I've figured out, that my problem is related to depscan.sh - but no chance to find out where the error comes from - has anyone an idea?
_________________
Registered Linux User 371244
Back to top
View user's profile Send private message
RockHound
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 11 Nov 2002
Posts: 112
Location: Hamburg, Germany

PostPosted: Wed Nov 01, 2006 2:05 pm    Post subject: Works great with Domino 7.0 Reply with quote

Hi everyone,

just wanted to let you know, that it works great with Domino 7.0... I did change some things:

1. commented out the lib-compat checks, set_ulimit_values and set_proc_values
2. added "@notes - nofile 20000" to /etc/security/limits.conf

Works like a charm without the server complaining. BTW ... attaching it to a screen session is just brilliant!! Thanks for your efforts!

Kind regards,

Martin
Back to top
View user's profile Send private message
patcha
n00b
n00b


Joined: 04 Jul 2010
Posts: 1

PostPosted: Sun Jul 04, 2010 3:17 pm    Post subject: Reply with quote

Hi everybody!
Have some trobles... When I'm using this script.
Code:

/etc/init.d/domino: line 15:  : command not found
/etc/init.d/domino: line 16:  : command not found
/etc/init.d/domino: line 17:  : command not found
/etc/init.d/domino: line 81:  : command not found
/etc/init.d/domino: line 82:  : command not found
/etc/init.d/domino: line 83:  : command not found
/etc/init.d/domino: line 84:  : command not found
/etc/init.d/domino: line 15:  : command not found
/etc/init.d/domino: line 16:  : command not found
/etc/init.d/domino: line 17:  : command not found
/etc/init.d/domino: line 81:  : command not found
/etc/init.d/domino: line 82:  : command not found
/etc/init.d/domino: line 83:  : command not found
/etc/init.d/domino: line 84:  : command not found


What i need to do?! All variables are good...
Thanks in advance.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Documentation, Tips & Tricks All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum