Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
ppc64,64ul:radeonfb framebuffer doesen't work. (solved)
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC
View previous topic :: View next topic  
Author Message
patxurrin
n00b
n00b


Joined: 28 Oct 2004
Posts: 15

PostPosted: Thu Sep 08, 2005 6:04 pm    Post subject: ppc64,64ul:radeonfb framebuffer doesen't work. (solved) Reply with quote

I have intalled gentoo-2005.1,64 userland, on a dual Powermac G5, graphic chipset:ATI Radeon 9650 (ATY,RV351).

My system is build with gcc-3.44-r1, glibc-2.3.5-r1:

CHOST="powerpc64-unknown-linux-gnu"
CFLAGS="-O3 -mtune=G5 -maltivec -mabi=altivec -fno-strict-aliasing -pipe"
ACCEPT_KEYWORDS="~ppc64"

I have build several kernels of range: gentoo-sources-2.6.12, vanilla-sources-2.6.13, gentoo-sources-2.6.12, ck-sources-2.6.13-p2...

radeonfb framebuffer doesen't work.

Loadind the module with modprobe i have the message error: radeonfb: "radeonfb.ko needs unknown symbol btext_update_display".


Any ideas?


Last edited by patxurrin on Sat Sep 24, 2005 6:07 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
patxurrin
n00b
n00b


Joined: 28 Oct 2004
Posts: 15

PostPosted: Sat Sep 24, 2005 5:16 pm    Post subject: Reply with quote

IUUUPIIIIIII!!!!!!!

radeonfb is working. I compiled gentoo-sources-2.6.13-r2 with gcc-4.0.1.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum