Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Can't get nsplugins up in konqueror 3.4.2
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Timothee
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 11 Oct 2005
Posts: 96
Location: Singapore

PostPosted: Thu Oct 13, 2005 2:36 am    Post subject: Can't get nsplugins up in konqueror 3.4.2 Reply with quote

Hi all,

I have specified nsplugin in my USE flags in /etc/make.conf installed firefox and Macromedia flash without problems. However after emerging konqueror, the nsplugin support just doesn't seem to be there. I don't see the nsplugin configuration item in Konqueror settings and Flash movies do not play. Any idea what I should do from here?

I emerged konqueror before firefox, is that an issue for nsplugin support?

Thanks,
Tim
Back to top
View user's profile Send private message
iainvt
Guru
Guru


Joined: 12 Sep 2004
Posts: 462
Location: UK

PostPosted: Thu Oct 13, 2005 7:19 am    Post subject: Re: Can't get nsplugins up in konqueror 3.4.2 Reply with quote

Timothee wrote:
Hi all,

I have specified nsplugin in my USE flags in /etc/make.conf installed firefox and Macromedia flash without problems. However after emerging konqueror, the nsplugin support just doesn't seem to be there. I don't see the nsplugin configuration item in Konqueror settings and Flash movies do not play. Any idea what I should do from here?

I emerged konqueror before firefox, is that an issue for nsplugin support?

Thanks,
Tim


emerge nsplugins netscape-flash
_________________
iain
Back to top
View user's profile Send private message
Timothee
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 11 Oct 2005
Posts: 96
Location: Singapore

PostPosted: Thu Oct 13, 2005 9:00 am    Post subject: Thanks! Reply with quote

Ha yes, thanx.

I didn't realize there was a separate ebuild kde-base/nsplugins. Is it normal that it was not emerged automatically when I merged konqueror with the nsplugin USE flag?
Back to top
View user's profile Send private message
mark_alec
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 11 Sep 2004
Posts: 6066
Location: Melbourne, Australia

PostPosted: Wed Dec 28, 2005 4:03 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Desktop Environments to Duplicate Threads in favour of https://forums.gentoo.org/viewtopic-t-402748.html
_________________
www.gentoo.org.au || #gentoo-au
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum