Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
sshd,telnet were running but I couldn't connect from home
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Micz
n00b
n00b


Joined: 07 Jul 2004
Posts: 32

PostPosted: Sat Jan 14, 2006 11:00 pm    Post subject: sshd,telnet were running but I couldn't connect from home Reply with quote

Yesterday, my sshd were still running but when I use putty to ssh to my server from home, it just display a blank screen windows and immediately closed. Same thing applied to telnet and ftp :(

I went through the logfile and didn't find any suspecious (there is nothing indicated that sshd, telnet, ftpd were terminated or crashed). So I decided to restart sshd and xinetd.

Right now I can ssh to my server from home, but can't telnet or ftp. However, when I ssh to my server, and then use the commands to telnet or ftp within it, it work just fine. So is this some kind of problem with host access?? Is there anyway I can fix it?

My hosts.allow is already set to accept
sshd:ALL
Back to top
View user's profile Send private message
tomk
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 23 Sep 2003
Posts: 7221
Location: Sat in front of my computer

PostPosted: Sat Jan 14, 2006 11:42 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Other Things Gentoo to Duplicate Threads, please don't crosspost. If you want a topic moved to a different forum please report it. Follow ups to this topic.
_________________
Search | Read | Answer | Report | Strip
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum