Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Installation issue: hangs at eth0: Pause is enabled...
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC
View previous topic :: View next topic  
Author Message
hshanafield
n00b
n00b


Joined: 12 Feb 2006
Posts: 4

PostPosted: Sun Feb 12, 2006 5:22 am    Post subject: Installation issue: hangs at eth0: Pause is enabled... Reply with quote

Trying to install on a dual g4 powermac with a gig of ram. Install process gets to eth0: Pause is enabled (rxfifo: 10240 off: 7168 on: 5632) and then it just hangs. What am I doing wrong. Booting from install-ppc-universal-2005-iso.

Thanks,
h
Back to top
View user's profile Send private message
nixnut
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 10974
Location: the dutch mountains

PostPosted: Sun Feb 12, 2006 5:11 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Installing Gentoo to Gentoo on PPC.
_________________
Please add [solved] to the initial post's subject line if you feel your problem is resolved. Help answer the unanswered

talk is cheap. supply exceeds demand
Back to top
View user's profile Send private message
JoseJX
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 28 Apr 2002
Posts: 2774

PostPosted: Sun Feb 12, 2006 6:33 pm    Post subject: Reply with quote

Can you give us a few lines before that? I've never seen that before.
_________________
Gentoo PPC FAQ: http://www.gentoo.org/doc/en/gentoo-ppc-faq.xml
Back to top
View user's profile Send private message
hshanafield
n00b
n00b


Joined: 12 Feb 2006
Posts: 4

PostPosted: Sun Feb 12, 2006 6:50 pm    Post subject: Reply with quote

here are some more lines:

SCSI subsytem initialized
eth0: Link is up at 100 Mbps, full-duplex. [ok
* Not Loakding APM Bio support. ... [ok
* Starting hdparm ... [ok
* Running hdparm on /dev/discs/disc0/disc ....
hda: Enabling Ultra DMA 4
* Running hadparm on /dev/cdroms/cdrom0 ....
hdc: Enabling MultiWord DMA 2
* Mouse is Microsoft Corp. Wireless IntelliMouse Explorer at /dv/input/mice ...
* Starting gpm ... [ok
* Coldplugging input devices ... [ok
* Coldplugging isapnp devices .... [ok
* Coldplugging pci devices ...
Linux agpart interface v0.101 (c) Dave Jones
eth0: Link is up at 100 Mbps, full-duplex,
eth0: Pause is enabled (rxfifo: 10240 off: 7168 on: 5632)
eth0: Link is up at 100 Mbps, full-duplex,
eth0: Pause is enabled (rxfifo: 10240 off: 7168 on: 5632)

and then it stops, nothing else, but i can still move the cursor around with the mouse.
Back to top
View user's profile Send private message
hshanafield
n00b
n00b


Joined: 12 Feb 2006
Posts: 4

PostPosted: Wed Feb 15, 2006 6:31 pm    Post subject: Reply with quote

Anybody have any ideas?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum