Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
no sound
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
monupmit
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 08 Apr 2006
Posts: 79

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 6:32 pm    Post subject: no sound Reply with quote

i am not able to play any sound.tried both oss and alsa.the error mssg comes:
couldn't open/initialise audio device->no sound
plzzzz help
Back to top
View user's profile Send private message
_loki_
l33t
l33t


Joined: 18 Dec 2003
Posts: 680
Location: in the shell

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 7:34 pm    Post subject: Reply with quote

stay with alsa!
Have you followed the asla guide? https://forums.gentoo.org/posting.php?mode=reply&t=451687
Back to top
View user's profile Send private message
codergeek42
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 05 Apr 2004
Posts: 5142
Location: Anaheim, CA (USA)

PostPosted: Sat Apr 08, 2006 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Multimedia to Duplicate Threads in favor of no sound.
_________________
~~ Peter: Programmer, Mathematician, STEM & Free Software Advocate, Enlightened Agent, Transhumanist, Fedora contributor
Who am I? :: EFF & FSF
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Duplicate Threads All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum