Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
.xprofile not being run
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Avinash
n00b
n00b


Joined: 27 Dec 2006
Posts: 2

PostPosted: Mon Mar 26, 2007 5:30 am    Post subject: .xprofile not being run Reply with quote

I've created a .xprofile with a few commands inside. When I start X (without any manager) it doesn't get run..

Is there something I might be missing?
Back to top
View user's profile Send private message
yabbadabbadont
Advocate
Advocate


Joined: 14 Mar 2003
Posts: 4791
Location: 2 exits past crazy

PostPosted: Mon Mar 26, 2007 4:13 pm    Post subject: Reply with quote

If you use startx to startup xorg, then usually the user's startup file is called .xinitrc (at least that is what I use).
Back to top
View user's profile Send private message
dberkholz
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 18 Mar 2003
Posts: 1008
Location: Minneapolis, MN, USA

PostPosted: Tue Mar 27, 2007 6:36 am    Post subject: Reply with quote

~/.xsession might work too.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Desktop Environments All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum