Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[SOLVED] KDE4 - white fonts?!
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Silentsand74
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 10 Jul 2007
Posts: 130

PostPosted: Sat Apr 12, 2008 2:22 pm    Post subject: [SOLVED] KDE4 - white fonts?! Reply with quote

Hello,
I have merged kdebase-meta-4.0.3

I have got a problem:
All inscriptions such as for example File, Edit, View are WHITE!

I use qt-4.4.0_rc1 , this may cause these errors,
but I have to keep that version of QT.

Have you got any ideas why that inscriptions are white?


Last edited by Silentsand74 on Tue May 27, 2008 9:01 am; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
nixnut
Bodhisattva
Bodhisattva


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 10974
Location: the dutch mountains

PostPosted: Sat Apr 12, 2008 3:30 pm    Post subject: Reply with quote

Moved from Desktop Environments to Unsupported Software.
unsupported stuff, so moved here.
_________________
Please add [solved] to the initial post's subject line if you feel your problem is resolved. Help answer the unanswered

talk is cheap. supply exceeds demand
Back to top
View user's profile Send private message
x.para
Apprentice
Apprentice


Joined: 22 May 2005
Posts: 174
Location: CZ

PostPosted: Wed May 14, 2008 8:57 pm    Post subject: Reply with quote

Same problem here but I have nothing to add. :(
_________________
Miracles are happening!
Back to top
View user's profile Send private message
mikkoc
Apprentice
Apprentice


Joined: 24 May 2007
Posts: 231

PostPosted: Thu May 15, 2008 2:00 pm    Post subject: Reply with quote

I've heard qt-4.4 and kde-4.0.X don't go too well together.
You might want to try downgrading to qt-4.3, or upgrade to kde-svn, from the svn overlay :)
Back to top
View user's profile Send private message
g2g591
Apprentice
Apprentice


Joined: 17 Sep 2007
Posts: 215

PostPosted: Thu May 15, 2008 3:45 pm    Post subject: Reply with quote

I have the same problem, but, after I installed kde svn, the problem fixed itself in 4.0.3, but the kde svn was affected.
Back to top
View user's profile Send private message
g2g591
Apprentice
Apprentice


Joined: 17 Sep 2007
Posts: 215

PostPosted: Sat May 17, 2008 3:01 pm    Post subject: Reply with quote

Fixed in either QT 4.4.0 or KDE 4.0.4 ,or KDE svn (they got upgraded at the same time)
Back to top
View user's profile Send private message
Silentsand74
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 10 Jul 2007
Posts: 130

PostPosted: Tue May 27, 2008 9:01 am    Post subject: Reply with quote

Yes, that's it.

I had only emerged kdebase-meta-4.0.4 ,
and that solved the problem.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum