Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
emerge open-office fails
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC
View previous topic :: View next topic  
Author Message
rbalasus
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 24 Sep 2004
Posts: 90

PostPosted: Sun Apr 27, 2008 5:41 pm    Post subject: emerge open-office fails Reply with quote

Hello, I own a 700 MHz 12Inch Alu PowerBook, I want able to use Openoffice.
the emerging takes 8 hours, it was done with any visible errormessages , but after typing of soffice, the slpashscreen starts, cpu load becoms 100%, and that is all noo error, no starting, I don't have changed the flags.
any Ideas what can I investigate?
Regards Randolf Balasus
Back to top
View user's profile Send private message
BradN
Advocate
Advocate


Joined: 19 Apr 2002
Posts: 2391
Location: Wisconsin (USA)

PostPosted: Sun Apr 27, 2008 5:43 pm    Post subject: Reply with quote

If you've used openoffice on that machine before, try renaming any .openoffice or .ooo-2.0 directories in your home dir - it's possible the profile's incompatable with this version.
Back to top
View user's profile Send private message
ddc
Guru
Guru


Joined: 29 Aug 2006
Posts: 527

PostPosted: Sun Apr 27, 2008 6:43 pm    Post subject: Reply with quote

I have successfully emerged the last OO version in 2days
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Gentoo on PPC All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum