Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
revdep-rebuild failes after installing vmware 6.5[SOLVED]
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
alex.blackbit
Advocate
Advocate


Joined: 26 Jul 2005
Posts: 2397

PostPosted: Fri Nov 07, 2008 6:42 pm    Post subject: Reply with quote

then something is wrong with your setup.
the described method works.
you can post your config files (make.conf, eixrc) and the output of emerge --info and i will take a look.
Back to top
View user's profile Send private message
replazer
n00b
n00b


Joined: 15 Oct 2008
Posts: 51

PostPosted: Fri Nov 07, 2008 10:25 pm    Post subject: Reply with quote

I got it working now with :

Code:
source /usr/local/portage/layman/make.conf


in make.conf :D

thanks!!
Back to top
View user's profile Send private message
STTgentoo
n00b
n00b


Joined: 13 Sep 2007
Posts: 43
Location: Bucharest

PostPosted: Sat Nov 08, 2008 11:21 am    Post subject: Reply with quote

now it's work for me i installed again gentoo last night and now it's work thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum