Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Can't emerge libusb from wschlich-testing overlay
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
DeSoCo
n00b
n00b


Joined: 16 Jan 2003
Posts: 11

PostPosted: Thu Dec 18, 2008 8:11 pm    Post subject: Can't emerge libusb from wschlich-testing overlay Reply with quote

When I try to emerge libusb from the wschlich-testing overlay i get the following error:

Code:

# emerge -v libusb

These are the packages that would be merged, in order:

Calculating dependencies... done!
[ebuild  NS   ] dev-libs/libusb-1.0.9999 [0.1.12-r4] 0 kB [1]

Total: 1 package (1 in new slot), Size of downloads: 0 kB
Portage tree and overlays:
 [0] /usr/portage
 [1] /usr/local/portage/layman/wschlich-testing


>>> Verifying ebuild manifests

>>> Emerging (1 of 1) dev-libs/libusb-1.0.9999
 * checking ebuild checksums ;-) ...                                                                                                                  [ ok ]
 * checking auxfile checksums ;-) ...                                                                                                                 [ ok ]
 * checking miscfile checksums ;-) ...                                                                                                                [ ok ]
>>> Unpacking source...
 * git clone start -->
 *    repository: git://projects.reactivated.net/~dsd/libusb.git
Initialized empty Git repository in /usr/portage/distfiles/git-src/libusb/
fatal: The remote end hung up unexpectedly
 *
 * ERROR: dev-libs/libusb-1.0.9999 failed.
 * Call stack:
 *               ebuild.sh, line   49:  Called src_unpack
 *             environment, line 2635:  Called git_src_unpack
 *             environment, line 2068:  Called git_fetch
 *             environment, line 2037:  Called die
 * The specific snippet of code:
 *           ${EGIT_FETCH_CMD} ${EGIT_OPTIONS} "${EGIT_REPO_URI}" ${EGIT_PROJECT} || die "${EGIT}: can't fetch from ${EGIT_REPO_URI}.";
 *  The die message:
 *   git.eclass: can't fetch from git://projects.reactivated.net/~dsd/libusb.git.
 *
 * If you need support, post the topmost build error, and the call stack if relevant.
 * A complete build log is located at '/var/tmp/portage/dev-libs/libusb-1.0.9999/temp/build.log'.
 * The ebuild environment file is located at '/var/tmp/portage/dev-libs/libusb-1.0.9999/temp/environment'.
 * This ebuild is from an overlay: '/usr/local/portage/layman/wschlich-testing/'




Is there a way that i can fix this ?
Back to top
View user's profile Send private message
Abraxas
l33t
l33t


Joined: 25 May 2003
Posts: 807

PostPosted: Thu Dec 18, 2008 8:44 pm    Post subject: Reply with quote

It just looks like the server is down.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum