Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
ForceLowPowerMode issue with latest 9999 xf86-video-ati
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
scary
n00b
n00b


Joined: 17 Apr 2004
Posts: 47

PostPosted: Fri May 08, 2009 9:17 am    Post subject: ForceLowPowerMode issue with latest 9999 xf86-video-ati Reply with quote

hi, I've recently tried the latest xf86-video-ati-9999 from the x11 overlay since I need the new power management options for my hd3470 mobility, but I'm having some troubles with it. More precisely, if I put in my xorg.conf the ForceLowPowerMode option I cannot log out of X anymore without having my laptop to completely hang. I also filed a bug on freedesktop.org but have gotten no response so far, and meanwhile I was really wondering if anyone else here had the same problem, or if it was just something specific to my hw/sw setup. So the question more or less is, is there anyone here with an hd3470 mobility who has gotten the ForceLowPowerMode option to work correctly ?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum