Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
[PlayOnLinux] ne se lance pas... (résolu)
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index French
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Kevin57
Guru
Guru


Joined: 21 Aug 2009
Posts: 373

PostPosted: Wed Aug 26, 2009 5:34 pm    Post subject: [PlayOnLinux] ne se lance pas... (résolu) Reply with quote

Bonsoir,

J'ai tenté d'installer PlayOnLinux mais l'application refuse de se lancer. J'ai tout d'abord installé wine, puis q4wine et enfin POL en passant par portage, mais quand je clique sur PlayOnLinux dans le menu KDE, rien ne se lance. Ca ne marche pas mieux depuis un terminal qui renvoie "command not found"... Avez-vous une idée?

Merci par avance,

Kevin57


Last edited by Kevin57 on Wed Aug 26, 2009 6:32 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
xaviermiller
Administrator
Administrator


Joined: 23 Jul 2004
Posts: 8071
Location: ~Brussels - Belgique

PostPosted: Wed Aug 26, 2009 5:41 pm    Post subject: Reply with quote

Salut,

Ton utilsateur est-il dans le group "games" ? Si oui, ferme et rouvre ta session.
_________________
Kind regards,
Xavier Miller
Back to top
View user's profile Send private message
Kevin57
Guru
Guru


Joined: 21 Aug 2009
Posts: 373

PostPosted: Wed Aug 26, 2009 6:32 pm    Post subject: Reply with quote

C'était bien ça merci, j'étais pourtant sûr de l'avoir fait...
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index French All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum