Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
kde-sunset: missing ebuild
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
krotuss
Apprentice
Apprentice


Joined: 01 Aug 2008
Posts: 157

PostPosted: Sun Dec 06, 2009 6:26 pm    Post subject: kde-sunset: missing ebuild Reply with quote

Code:
emerge: there are no ebuilds to satisfy "~net-libs/ortp-0.7.1".
(dependency required by "kde-base/kopete-3.5.10-r4" [ebuild])


Is already knowned about this? Is there any workaround? Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message
SamuliSuominen
Retired Dev
Retired Dev


Joined: 30 Sep 2005
Posts: 2133
Location: Finland

PostPosted: Mon Dec 07, 2009 5:41 am    Post subject: Reply with quote

The USE flag that pulled ortp was masked in Portage for Kopete but now that it's gone from Portage the mask was removed also...

I suggest you contact the overlay maintainers (or become one yourself) and remove the USE flag entirely from kopete's ebuild. There's packages in Portage that will need new ortp, and you can't have both installed at the same time, new and old... :(

EDIT: This is a nice example of how KDE 3.5.x will simply stop working at some point entirely as packages around it evolve 8)
Back to top
View user's profile Send private message
Cyker
Veteran
Veteran


Joined: 15 Jun 2006
Posts: 1746

PostPosted: Tue Dec 08, 2009 11:13 am    Post subject: Reply with quote

What's changed? Can it be patched?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum