Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Why are my programs not getting MIDI data?
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
audiodef
Watchman
Watchman


Joined: 06 Jul 2005
Posts: 6316
Location: /usr/lib64/lv2

PostPosted: Sun Feb 07, 2010 5:05 pm    Post subject: Why are my programs not getting MIDI data? Reply with quote

I have jack, alsa and libfreebob setup and working, except for one thing: I can't seem to send MIDI into any of the programs I've tried.

Here's what I have, hardware-wise: Mackie Onyx 1640 with firewire (through which I can record and play audio in, say, Ardour), Emagic AMT8, which is recognised in Qjackctl under the ALSA tab, and a MIDI synth connected to the AMT8 on channel 1 (in and out). I'm puzzled that Qjackctl sees the AMT8, and I can connect it to Rosegarden or Qtractor (Rosegarden can even see the AMT8 on its own via ALSA), but when I arm a track to record and start recording, the program isn't getting MIDI data from my synth (and yes, the synth works).

I'd appreciate any advice. I'll post whatever you ask for. 8)
_________________
Gentoo Studio: A Gentoo-based, professional digital audio workstation OS.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum