Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
Gentoo auf VMWare Server 1.0.10
View unanswered posts
View posts from last 24 hours
View posts from last 7 days

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Deutsches Forum (German)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
nanos
Tux's lil' helper
Tux's lil' helper


Joined: 22 Jun 2006
Posts: 78

PostPosted: Wed Mar 24, 2010 10:59 am    Post subject: Gentoo auf VMWare Server 1.0.10 Reply with quote

Hallo !

In letzter Zeit bekomme ich immer diese Fehler wenn ich versuche mit einer aktuellen Boot CD einen VMWare Server Client zu starten.

Code:

>> Loading the ''de'' keymap
>> Making tmpfs for /newroot
>> Looking for the cdrom
>> Attempting to mount media:- /dev/sda
!! Media not found
>> No bootable medium found. Waiting for new devices...
>> Looking for the cdrom
>> Attempting to mount media:- /dev/sda
!! Media not found
!! Could not find the CD to boot, something else needed!
>> Determining root device...
!! Could not find the root block device in .
   Please specify another value or: press Enter for the same, type "shell" for a shell, or "q" to skip...


Kann es sein das es mit der Umstellung von "/dev/hda" auf "/dev/sda" zu tun hat.
Ich habe es schon mit LSI Logic und Bus Logic versucht aber der Fehler ist immer der selbe.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Deutsches Forum (German) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum