Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
USB keyboard and mouse not working after kernel upgrade
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
todd93
Guru
Guru


Joined: 30 Oct 2006
Posts: 524
Location: Missouri

PostPosted: Thu Nov 04, 2010 5:28 am    Post subject: USB keyboard and mouse not working after kernel upgrade Reply with quote

I know that there is a zen support thread, but I'm not sure that this is a zen issue, I think I must've missed something, and am running out of ideas. I recently upgraded to linux-2.6.35-zen2. I used pappy's seed for this kernel, and have selected all the proper options. This kernel boots great, however, the USB keyboard and mouse do not work. I have searched and searched, and haven't found anything, I even compared the new .config to the old, and everything as far as USB controllers are compiled exactly alike. I'm really running out of ideas on this one, and was wondering if anyone had anything to offer? I would really appreciate any input, and will be happy to provide any system info needed.

Thanks

Todd
Back to top
View user's profile Send private message
suur13
n00b
n00b


Joined: 31 May 2005
Posts: 17

PostPosted: Thu Nov 04, 2010 2:40 pm    Post subject: Re: USB keyboard and mouse not working after kernel upgrade Reply with quote

Have you included evdev support ?
Back to top
View user's profile Send private message
egon2003
n00b
n00b


Joined: 02 Nov 2004
Posts: 39
Location: Karlstad, Sweden

PostPosted: Thu Nov 04, 2010 3:29 pm    Post subject: Reply with quote

I get the same problem when I forget the HID drivers in kernel configuration. just check them all if you dont know which one you have.
Back to top
View user's profile Send private message
todd93
Guru
Guru


Joined: 30 Oct 2006
Posts: 524
Location: Missouri

PostPosted: Fri Nov 05, 2010 3:41 am    Post subject: Re: USB keyboard and mouse not working after kernel upgrade Reply with quote

suur13 wrote:
Have you included evdev support ?


Yes, please see the following post

Todd
Back to top
View user's profile Send private message
todd93
Guru
Guru


Joined: 30 Oct 2006
Posts: 524
Location: Missouri

PostPosted: Fri Nov 05, 2010 3:43 am    Post subject: Reply with quote

egon2003 wrote:
I get the same problem when I forget the HID drivers in kernel configuration. just check them all if you dont know which one you have.


Well, I actually went back through and chose some additional HID drivers, and still no luck. I'm not sure if this is important or not, but in the working zen that I have, it boots in bright blue colors as it runs through the boot process, the new zen is booting in green and white. Is this a sign of some sort of failure? it posts so fast that I can't see what is going on during the boot process.

Thanks

Todd
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum