Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
cant emerge ecore
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

Goto page Previous  1, 2  
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sinisterdomestik
l33t
l33t


Joined: 28 Aug 2003
Posts: 683
Location: Texas

PostPosted: Mon Dec 27, 2010 6:53 am    Post subject: Reply with quote

Ohhhh, lol. I thought you were being a dick haha. Ok, Ill see if I can figure something out on one of those two places and Ill write back here if/when I get it resolved.
_________________
Thou shalt NEVER speak of removing thine Linux
Back to top
View user's profile Send private message
Orjuna
n00b
n00b


Joined: 05 Feb 2011
Posts: 1
Location: Sacramento, CA

PostPosted: Sat Feb 05, 2011 1:39 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
Making all in ecore_evas
make[4]: Entering directory `/var/tmp/portage/dev-libs/ecore-9999/work/ecore/src/lib/ecore_evas'
CC ecore_evas.lo
CC ecore_evas_util.lo
CC ecore_evas_x.lo
In file included from ecore_evas_util.c:10:0:
ecore_evas_private.h:50:40: fatal error: Evas_Engine_XRender_X11.h: No such file or directory
compilation terminated.
In file included from ecore_evas_x.c:24:0:
ecore_evas_private.h:50:40: fatal error: Evas_Engine_XRender_X11.h: No such file or directory
compilation terminated.
make[4]: *** [ecore_evas_util.lo] Error 1
make[4]: *** Waiting for unfinished jobs....
In file included from ecore_evas.c:17:0:
ecore_evas_private.h:50:40: fatal error: Evas_Engine_XRender_X11.h: No such file or directory
compilation terminated.
make[4]: *** [ecore_evas_x.lo] Error 1
make[4]: *** [ecore_evas.lo] Error 1
make[4]: Leaving directory `/var/tmp/portage/dev-libs/ecore-9999/work/ecore/src/lib/ecore_evas'
make[3]: *** [all-recursive] Error 1
make[3]: Leaving directory `/var/tmp/portage/dev-libs/ecore-9999/work/ecore/src/lib'
make[2]: *** [all-recursive] Error 1
make[2]: Leaving directory `/var/tmp/portage/dev-libs/ecore-9999/work/ecore/src'
make[1]: *** [all-recursive] Error 1
make[1]: Leaving directory `/var/tmp/portage/dev-libs/ecore-9999/work/ecore'
make: *** [all] Error 2
emake failed


I got this error too,... to fix it, I copied the Evas_Engine_XRender_X11.h file into the directory listed as "entered" right before I got the error. In your case it would be "/var/tmp/portage/dev-libs/ecore-9999/work/ecore/src/lib/ecore_evas".

Ok ok.... its not the most elegant solution :), but worked like a charm,... My script went on until I got a brand new error:

e_mod_main.c:1527:32: error: 'ethumb_client' undeclared (first use in this function)

oh well,... off to google that one,.. hope this helps :)
Back to top
View user's profile Send private message
insilica
n00b
n00b


Joined: 13 May 2011
Posts: 2

PostPosted: Fri May 13, 2011 7:34 pm    Post subject: Reply with quote

I don't know if this helps anyone else, I had exactly this problem,

I exported

C_INCLUDE_PATH=/usr/include/evas-1
CPLUS_INCLUDE_PATH=/usr/include/evas-1

but I did install it from easy_e17.sh because no matter what I tried I kept getting e16 out of portage... , maybe their there because I tried the damned portage package so often
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum