Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
portage doesnt find cairo-dock
View unanswered posts
View posts from last 24 hours

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software
View previous topic :: View next topic  
Author Message
selberbauer
Apprentice
Apprentice


Joined: 20 Dec 2010
Posts: 276

PostPosted: Wed Feb 02, 2011 5:17 pm    Post subject: portage doesnt find cairo-dock Reply with quote

Hi, i have followed this http://www.glx-dock.org/ww_page.php?p=Paquet%20Gentoo&lang=en howto.
But when i want to emerge cairodocks portage doesnt find it.
Maybe there went something wrong with laymen (yes i habe synced the layman source)

Regards
Back to top
View user's profile Send private message
selberbauer
Apprentice
Apprentice


Joined: 20 Dec 2010
Posts: 276

PostPosted: Wed Feb 02, 2011 5:22 pm    Post subject: Reply with quote

ah forgot to add to my make.conf
"source /var/lib/layman/make.conf"

But i have still some problems with my intel graphics(driver) there are laggs when i move windows and i got a black area around the cairo dock
Back to top
View user's profile Send private message
kernelOfTruth
Watchman
Watchman


Joined: 20 Dec 2005
Posts: 6108
Location: Vienna, Austria; Germany; hello world :)

PostPosted: Wed Feb 02, 2011 5:35 pm    Post subject: Reply with quote

selberbauer wrote:
ah forgot to add to my make.conf
"source /var/lib/layman/make.conf"

But i have still some problems with my intel graphics(driver) there are laggs when i move windows and i got a black area around the cairo dock


kind of a black square ?

then your compositing (manager) isn't working correctly

try using

kwin or metacity with compositing enabled
or compiz(-fusion)


aiglx needs to work for this:
http://en.gentoo-wiki.com/wiki/AIGLX/Troubleshooting
_________________
https://github.com/kernelOfTruth/ZFS-for-SystemRescueCD/tree/ZFS-for-SysRescCD-4.9.0
https://github.com/kernelOfTruth/pulseaudio-equalizer-ladspa

Hardcore Gentoo Linux user since 2004 :D
Back to top
View user's profile Send private message
selberbauer
Apprentice
Apprentice


Joined: 20 Dec 2010
Posts: 276

PostPosted: Wed Feb 02, 2011 6:35 pm    Post subject: Reply with quote

yes compiz-fusion is installed but not running because of the intel driver ( i think)

i will first take a look at youre link thanks

regards

edit:
i have managed to do away the black thing with some mouse clicks in the settings,..
but now it crashes often so every 30-60s because of the bad opengl support from the driver

kernel is configured like http://en.gentoo-wiki.com/wiki/Intel_GMA

regards
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Unsupported Software All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum