Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
enemy territory Received signal 11, exiting...
View unanswered posts
View posts from last 24 hours
View posts from last 7 days

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Deutsches Forum (German)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
aZZe
l33t
l33t


Joined: 20 Feb 2003
Posts: 965
Location: Dinslaken, Germany

PostPosted: Fri Feb 18, 2011 6:10 pm    Post subject: enemy territory Received signal 11, exiting... Reply with quote

Hallo zusammen,

Ich versuche auf meinem amd64 System mit ATI Grafik und x11-drivers/ati-drivers-11.2 Enemy Territory zum laufen zu bekommen. ET bricht immer mit "Received signal 11" ab.


Code:

ET 2.60b linux-i386 May  8 2006
----- FS_Startup -----
Current search path:
/home/timo/.etwolf/etmain
/opt/enemy-territory/etmain/pak2.pk3 (22 files)
/opt/enemy-territory/etmain/pak1.pk3 (10 files)
/opt/enemy-territory/etmain/pak0.pk3 (3725 files)
/opt/enemy-territory/etmain/mp_bin.pk3 (6 files)
/opt/enemy-territory/etmain

----------------------
3763 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec language.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
Hunk_Clear: reset the hunk ok

------- Input Initialization -------
Joystick is not active.
------------------------------------
Bypassing CD checks
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
----- R_Init -----
...loading libGL.so.1: Initializing OpenGL display
...setting mode 4: 800 600
Using XFree86-VidModeExtension Version 2.2
XF86DGA Mouse (Version 2.0) initialized
XFree86-VidModeExtension Activated at 800x600
Using 8/8/8 Color bits, 24 depth, 0 stencil display.
GL_RENDERER: ATI Radeon HD 4800 Series         
Initializing OpenGL extensions
...using GL_S3_s3tc
...ignoring GL_EXT_texture_env_add
...using GL_ARB_multitexture
...using GL_EXT_compiled_vertex_array
...GL_NV_fog_distance not found
... GL_EXT_texture_filter_anisotropic not found
Initializing GLX extensions
...using GLX_SGI_swap_control
...using GLX_SGI_video_sync
XF86 Gamma extension initialized

GL_VENDOR: ATI Technologies Inc.
GL_RENDERER: ATI Radeon HD 4800 Series         
GL_VERSION: 3.3.10524 Compatibility Profile Context
GL_EXTENSIONS: GL_ARB_multitexture GL_EXT_texture_env_add  GL_EXT_compiled_vertex_array GL_S3_s3tc
GLX_EXTENSIONS: GLX_ARB_create_context GLX_ARB_create_context_profile GLX_ARB_get_proc_address GLX_ARB_multisample GLX_EXT_import_context GLX_EXT_visual_info GLX_EXT_visual_rating GLX_MESA_swap_control GLX_NV_swap_group GLX_OML_swap_method GLX_SGI_make_current_read GLX_SGI_swap_control GLX_SGI_video_sync GLX_SGIS_multisample GLX_SGIX_fbconfig GLX_SGIX_pbuffer GLX_SGIX_swap_barrier GLX_SGIX_swap_group GLX_SGIX_visual_select_group GLX_EXT_texture_from_pixmap
GL_MAX_TEXTURE_SIZE: 8192
GL_MAX_ACTIVE_TEXTURES_ARB: 8

PIXELFORMAT: color(24-bits) Z(24-bit) stencil(0-bits)
MODE: 4, 800 x 600 fullscreen hz:N/A
GAMMA: hardware w/ 0 overbright bits
CPU:
rendering primitives: single glDrawElements
texturemode: GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST
picmip: 1
texture bits: 0
multitexture: enabled
compiled vertex arrays: enabled
texenv add: disabled
compressed textures: enabled
anisotropy: 1.0
NV distance fog: disabled
Initializing Shaders
----- finished R_Init -----

------- sound initialization -------
------------------------------------
----- Sound Info -----
sound system is muted
    1 stereo
32768 samples
   16 samplebits
    1 submission_chunk
44100 speed
0x0xec56d000 dma buffer
No background file.
----------------------
Sound memory manager started
Sys_LoadDll(/home/timo/.etwolf/etmain/ui.mp.i386.so)...
Sys_LoadDll(/home/timo/.etwolf/etmain/ui.mp.i386.so) failed:
"/home/timo/.etwolf/etmain/ui.mp.i386.so: cannot open shared object file: No such file or directory"
Sys_LoadDll(/opt/enemy-territory/etmain/ui.mp.i386.so)... ok
Sys_LoadDll(ui) found **vmMain** at  0xea9dbf40 
Sys_LoadDll(ui) succeeded!
Found high quality video and fast CPU
--- Common Initialization Complete ---
Opening IP socket: localhost:27960
Hostname: homepc.dark.loc
Alias: homepc
IP: 192.168.1.100
Started tty console (use +set ttycon 0 to disable)
execing preset_high.cfg
r_colorbits will be changed upon restarting.
r_depthbits will be changed upon restarting.
r_picmip will be changed upon restarting.
r_mode will be changed upon restarting.
r_texturebits will be changed upon restarting.
RE_Shutdown( 1 )
Received signal 11, exiting...
Shutdown tty console



Ich habe jetzt schon diverse Foren durchsucht aber nichts gefunden. Hatte einer von euch das gleiche Problem?
_________________
ASUS 4A785TD-V EVO with AMD Phenom(tm) II X4 965
4GB RAM DDR3-1333
ATI Radeon HD4870
Back to top
View user's profile Send private message
pjv
Guru
Guru


Joined: 02 Jul 2003
Posts: 353
Location: Belgium

PostPosted: Sat Oct 29, 2011 6:25 pm    Post subject: Reply with quote

I'm not at all knowledgeable about this, but for some reason I had package masked 2.60b in favor of 2.60 because of "getting a signal 11" a long tiem ago. Might wanna try that.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Deutsches Forum (German) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum