Gentoo Forums
Gentoo Forums
Gentoo Forums
Quick Search: in
eCryptfs automount will nicht
View unanswered posts
View posts from last 24 hours
View posts from last 7 days

 
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Deutsches Forum (German)
View previous topic :: View next topic  
Author Message
V10lator
Apprentice
Apprentice


Joined: 11 Jul 2004
Posts: 199

PostPosted: Wed Jan 22, 2014 1:44 am    Post subject: eCryptfs automount will nicht Reply with quote

Seit einiger Zeit (in etwa seit ich auf systemd umgestiegen bin) wird der Private Ordner nicht mehr beim Login gemountet. ecryptfs-mount-private klappt jedoch.
Code:
$ ls ~/.ecryptfs
Private.mnt  auto-mount   sig-cache.txt
Private.sig  auto-umount  wrapped-passphrase

Code:
$ cat /etc/pam.d/system-auth
auth      required   pam_env.so
auth      required   pam_unix.so try_first_pass likeauth nullok
#auth      required   pam_deny.so
auth      required   pam_ecryptfs.so unwrap
auth      optional   pam_permit.so
 
account      required   pam_unix.so
account      optional   pam_permit.so
 
password   required   pam_cracklib.so difok=2 minlen=8 dcredit=2 ocredit=2 retry=3
password   required   pam_ecryptfs.so
password   required   pam_unix.so try_first_pass use_authtok nullok sha512 shadow
password   optional   pam_permit.so
 
session      required   pam_limits.so
session      required   pam_env.so
session      required   pam_unix.so
session      required   pam_ecryptfs.so
session      optional   pam_permit.so
session      optional   pam_loginuid.so
session      optional   pam_systemd.so controllers=cpu


Woran kann es liegen?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Reply to topic    Gentoo Forums Forum Index Deutsches Forum (German) All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum